English

عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران مطرح کرد:

اثرگذاری قابل توجه استارتاپ ها در انجام فعالیت های مالی

عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران، در افتتاحیه مسابقه برنامه نویسی مالی فین وارز که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود، توجه به استارتاپ های مالی را ضروری دانست و به تأثیر قابل توجه آنها در انجام امور روزمره مردم اشاره کرد.

اثرگذاری قابل توجه استارتاپ ها در انجام فعالیت های مالی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران ، حسن تلیکانی، عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران، در مسابقه برنامه نویسی مالی فین وارز که با هدف جذب تیم های جوان و خلاق در حوزه فناوری اطلاعات برگزار می شود به نقش بانک ها به عنوان قلب تپنده اقتصاد هر کشور اشاره کرد و ابراز داشت: در دنیا، بانکها نه تنها بابت سپرده گذاری سودی نمیدهند، بلکه بابت نگهداری و تأمین امنیت پول، هزینه ای نیز دریافت می کنند.
عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: با این حال در جامعه ما هر روز بحث سرمایه گذاری کاهش پیدا می کند و مردم ترجیح می دهند پول های خود را تنها در قبال دریافت سود سپرده گذاری کنند که این برای اقتصاد بسیار مضر است.
وی در ادامه مطرح کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران، از ابتدا با این سیاست که نه سودی بدهد و نه سودی دریافت کند، موفق شده تا کنون نزدیک به ۷ میلیون مشتری را پذیرا باشد.
تلیکانی با اشاره اعداد و ارقام تسهیلات اعطایی بیان داشت: تاکنون حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال منابع مردمی جذب شده که نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد آن به خود مردم به منظور رفع احتیاجات ضروری و حرکت در مسیر ایجاد اشتغال، ازدواج جوانان، تقویت پشتوانه زنان سرپرست خانوار و ... تسهیلات اعطا شده است.
عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران اذعان داشت: در طول ۱۱ سال فعالیت بانک، بیش از ۴ میلیون نفر تسهیلات قرض الحسنه دریافت کرده اند که از میان، حدود یک میلیون نفر آنها در سال ۹۷  بوده است.
وی افزود: هم اکنون نرخ مطالبات ما کمتر از ۱ درصد است که این مهم در شبکه بانکی بی نظیر است و نکته قابل توجه آن است که این نرخ نیز با کمی تأخیر بازمی گردد؛ چرا که بانک قرض الحسنه مهر ایران، در راستای سیاست های حمایتی، تنفسی برای تسهیلات اعطا شده به مردم زلزله زده استان کرمانشاه در نظر گرفت که موجب بخشی از این نرخ مطالبات شد. 
تلیکانی در ادامه ابراز داشت: با توجه به همین بازگشت ۹۹ درصدی منابع اعطایی می توان، امید بیشتری داشت که با استفاده از این سرمایه اجتماعی، به ایجاد اشتغال پایدار کمک شود.
وی ادامه داد: در این خصوص یکی از راه های ایجاد اشتغال پایدار همین حمایت از استارتاپ ها است.
عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران تأکید کرد: باید توجه داشت که امروزه حضورر استارت آپ ها در انجام فعالیت های مالی بسیار اثرگذار بوده و هم اکنون، بسیاری از امور روزمره مردم همچون استفاده از تاکسی های اینترنتی و خریدهای روزمره از آن طریق صورت می پذیرد.
تلیکانی با اشاره به نقش قابل توجه استارتاپ ها در توسعه خدمات غیرحضوری بانک ها بیان کرد: حرکت در مسیر بانکداری الکترونیکی به تسهیل دسترسی شهروندان کمک به سزایی کرده و با حمایت از استارتاپ ها و افراد خلاق و ایده پرور که می توانند به توسعه آن کمک کنند، نه تنها به توسعه کشور کمک خواهیم کرد، بلکه از ظرفیت نبوغ جوانان نیز می توان به خوبی بهره مند شد و در شرایط زندگی فناورانه کنونی، کیفیت خدمت رسانی را تقویت کرد.

شایان ذکر است که ماراتن برنامه نویسی مالی که با عنوان فین وارز (fin wars) شناخته می شود، با حمایت بانک قرض الحسنه مهر ایران به مدت سه روز، از تاریخ ۱۰ الی ۱۲ بهمن ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود و قریب به ۱۹ تیم فعال در حوزه فناوری اطلاعات در آن حضور بهم خواهند رسانید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه