سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

صفر صلاحلو:

نوسازی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی فرسوده تبریز در نیمه دوم سال گذشته با پرداخت تسهیلات از سوی بانک شهر

رئیس سرپرستی منطقه ۲ بانک شهر با اشاره به اهمیت نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری گفت: در این حوزه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی فرسوده تبریز در نیمه دوم سال گذشته با پرداخت تسهیلات از سوی بانک شهر نوسازی شده است.

بانک شهر
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک شهر، صفر صلاحلو  با اشاره به حمایت‌های این بانک از پروژه‌های شهری کلانشهرها گفت: مشارکت در اجرای طرح‌های پل‌های راه آهن، توانیز و گلکار، میدان افلاک نما، تقاطع غیر هم سطح ماران، میدان آذربایجان، پروژه آیسان و قطار شهری در تبریز و طبقه اول پل قدس در اردبیل از جمله اقدامات بانک شهر در این منطقه بوده است.

صلاحلو، نوسازی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی فرسوده تبریز در نیمه دوم سال گذشته با پرداخت تسهیلات از سوی بانک شهر را از خدمات این بانک برای نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری دانست و افزود: همچنین در حوزه بانکداری الکترونیک نیز، بانک شهر پیشتاز بوده و به منظور رفع نیازهای مشتریان و کاهش هزینه های ایجاد و تجهیز شعبه از بسترهای الکترونیکی استفاده کرده است.

رئیس سرپرستی منطقه ۲ بانک شهر، &#۳۹;خوددریافت&#۳۹; برای دریافت پول مشتریان و همزمان نقل و انتقال به صورت الکترونیکی، &#۳۹;خودبانک&#۳۹; برای ارایه خدمات الکترونیک و اتصال مشتری به متخصصان برای انجام امور بانکی و صدور ضمانت نامه و &#۳۹;وب کیوسک&#۳۹; برای صدور کارت هدیه به مشتریان را از جمله خدمات الکترونیکی بانک شهر اعلام کرد.

وی افزود: صدور کارت شهروندی، ارایه خدمات ریالی و ارزی در فراسوی مرزهای جغرافیایی، مشارکت در توسعه و عمران شهری، حمایت از توسعه و حمل و نقل شهری، مشارکت در امور اقتصادی و حمایت از بنگاه ها و واحدهای تولیدی، مشارکت در طرح های فرهنگی و پرداخت تسهیلات ازدواج از دیگر خدمات این بانک است که موجب رضایتمندی مشتریان شده است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه