تتر یا پرفکت مانی برای پرداخت خارجی؟
امروزه کمتر کسی است که تجربه استفاده از خدمات خارجی و یا خرید کالاهای خارجی را نداشته باشد. این عادت به خرید بینالمللی و یا استفاده از خدمات ارائه شده در کشورهای دیگر، محدود به ایران نبوده و در سرتاسر دنیا، تبدیل به یک عادت روزانه شده است.

به گزارش خبرگزاری موج، امروزه کمتر کسی است که تجربه استفاده از خدمات خارجی و یا خرید کالاهای خارجی را نداشته باشد. این عادت به خرید بینالمللی و یا استفاده از خدمات ارائه شده در کشورهای دیگر، محدود به ایران نبوده و در سرتاسر دنیا، تبدیل به یک عادت روزانه شده است. از آنجاییکه کشورها واحدهای پولی مختلفی داشته و بعضا به خدمات پی پل و ویزا کارت دسترسی ندارند و یا تمایلی به استفاده از آنها ندارند (به دلیل کارمزد و مالیات نسبتا بالا)، امروزه روشهایی همانند پرداخت با پرفکت مانی و تتر، تبدیل به یکی از سریعترین و راحتترین روشهای پرداخت خارجی شدهاند. در این مقاله قصد داریم تا ابتدا هر دو روش پرداخت را بررسی کرده و سپس مزایا و محدودیتهای هر دو روش را بیان نماییم. صد البته که انتخاب روش پرداخت، بستگی به درگاههای ارائه شده در وبسایت مقصد نیز داشته، اما با فرض اینکه هر دو روش ارائه شده باشد، میتوان میان آن دو مقایسهای انجام داد تا بهترین روش پرداخت خارجی را معرفی کرد.
تتر چیست؟
اگرچه تتر یا همان Tether که با نماد USDT در دسترس است، ابتدا صرفا یک رمزارز در صرافیهای دیجیتال بود، اما به دلیل عملکرد عالی در تثبیت قیمت خود، توانست در دستهبندی استیبلکوینها یا همان کوینهایی با قیمت ثابت قرار گرفته و رفته رفته وارد دنیای واقعی شود. قیمت هر کوین تتر تقریبا معادل 1 دلار آمریکا بوده که این تثبیت قیمت، به لطف ذخیرهی ارزی در بانکهای آمریکا و همینطور الگوریتم عرضه و تقاضای آن شکل گرفته است. با نگاهی به روند تغییرات تتر، متوجه خواهید شد که قیمت این رمزارز، همواره در نزدیکی قیمت دلار در بازار آزاد بوده و نوسانات اندکی را نسبت به قیمت دلار کاغذی، تجربه کرده است. در سطح جهان اما، این قیمت همواره ثابت بوده و نوسانات بسیار ناچیزی را میتوان در چارت USDT/USD (قیمت تتر نسبت به دلار آمریکا)، مشاهده نمود.
پرداخت با تتر
استفاده از رمزارز تتر برای شارژ کردن حساب معاملاتی در صرافیهای رمزارزی همانند کوینکس، بایننس، کوکوین و ... بسیار رایج بوده و در سطح جهانی، بیش از نیمی از معاملات بیتکوین، بر اساس رمزارز تتر انجام میشود. این بدان معناست که افراد فعال در این حوزه، ابتدا تتر خریداری کرده و در حساب خود ذخیره میکنند تا در زمان مناسب، تترهای خود را فروخته و بیتکوین بخرند. در هنگام فروش بیتکوین نیز این رمزارز را به تتر یا همان ارز پایه تبدیل خواهند کرد. اما با اتصال دنیای بلاکچینها به دنیای واقعی و فراگیرتر شدن کاربرد این پروژهها در زندگی روزمره، تتر توانست سریعتر از سایر ارزها، وارد زندگی افراد شود.
در ایران نیز اگرچه از تتر برای فعالیت در صرافیهای رمزارزی استفاده میشود، اما به دلیل قیمت دلاری و همچنین سهولت خرید با استفاده از پلتفرمهای صرافیهای رمزارزی یا حساب کاربری صرافیهای دیجیتال همانند کارتیشو، خرید تتر برای حفظ سرمایه، جایگزین روش قدیمی خرید دلار کاغذی شد. بدین ترتیب، هم حفظ و نگهدرای آن آسانتر شده و هم خرید و فروش آن با سهولت بیشتری انجام میشود. علاوه بر این کاربردها، امروزه بسیاری از وبسایتهای خدماتی، امکان پرداخت با استفاده از رمزارز تتر را نیز ارائه کردهاند. اگر در گذشته کاربر تنها میتوانست با استفاده از پی پل و ویزاکارت، خرید خود را انجام دهد، امروزه روش پرداخت با تتر نیز به گزینههای موجود اضافه شده که همین امر نیز باعث سهولت پرداخت در سرتاسر جهان شده است.
پرفکت مانی چیست؟
استفاده از پی پل و ویزاکارت همواره با محدودیتهایی روبرو بوده که خصوصا برای کاربران ایرانی، داشتن این روشهای پرداخت را عملا بسیار گران و پرریسک کرده است. بسته شدن حساب پی پل و بلوکه شدن موجودی، یکی از مشکلات رایج این روش پرداختی است. این مشکلات محدود به کاربران ایرانی نبوده و بین بسیاری از کاربران مشترک است. به همین جهت نیز در سال 2007 میلادی، مجموعهای تاسیس شد تا خدمات پرداخت خارجی را برای کاربران سرتاسر دنیا تهسیل نماید. پرفکت مانی با تاسیس دفتر اصلی در مناطق آزاد جهانی، خارج از حوزهی تحریمهای بینالمللی فعالیت نموده و حتی اجباری برای احراز هویت کاربران ندارد.
علاوه بر این مزیت که باعث شده تا کاربران ایرانی به سادگی از آن استفاده نمایند، کارمزدهای پرفکت مانی نیز بسیار کم بوده که همین امر نیز باعث شده تا قیمت پرفکت مانی دلاری، تقریبا معادل قیمت دلار در بازار آزاد باشد. این مجموعه در حقیقت ارائه دهنده راهکارهای پرداخت خارجی است که در این راستا، حسابهای ارزی دلاری و یورویی را بدون نیاز به احراز هویت، در اختیار مشتریان خود قرار میدهد. دارندگان این حسابها به سادگی میتوانند ارزهای خود را به صورت دیجیتال ذخیره کرده، به سایر حسابها انتقال داده و یا از وبسایتهایی که دارای درگاه پرفکت مانی هستند، خرید خود را انجام دهند.
اگرچه ممکن است با شنیدن نام پرفکت مانی به یاد وبسایتهای پیشبینی ورزشی بیفتید، اما این کاربرد، یکی از صدها کاربرد مختلف Perfect Money است. برای تسهیل عملیات خرید اینترنتی، این مجموعه گیفتکارتهای الکترونیکی با مبالغ از پیش تعیین شده را نیز ارائه کرده که میتوانند حاوی مبلغی بین 1 تا 1،000 دلار باشند. این گیفتکارتهای الکترونیکی در حقیقت با نام ووچر شناخته شده که در حقیقت یک رشته کد 16 رقمی (همانند شارژ ایرانسل!) بوده که با وارد کردن آن در درگاه پرداخت، تمام یا بخشی از مبلغ موجود در ووچر به حساب پذیرنده منتقل شده تا عملیات خرید یا شارژ حساب کاربری، تکمیل شود.
مقایسه تتر و پرفکت مانی
تتر نسبت به پرفکت مانی عمر کمتری داشته و از زمان عرضهی آن تا کنون تنها 8 سال گذشته است. به همین جهت نیز تعداد وبسایتهای پذیرنده این روش پرداخت، بسیار کمتر از درگاههای پرفکت مانی در سرتاسر جهان است. از جمله نقاط ضعف تتر در مقایسه با پرفکت مانی میتوان به کارمزد بیشتر آن اشاره کرد. حتی در صورت خرید تتر ارزان از صرافیهای معتبری همانند کارتی شو، قیمت نهایی استفاده از این روش پرداخت، بیشتر از پرفکت مانی خواهد بود. در ارزانترین حالت انتقال تتر که استفاده از شبکه ترون یا همان خرید تتر trc۲۰ است، کارمزدی نزدیک به ۱ دلار دریافت خواهد شد.
البته بهتر است بدانید که تا چندی پیش، تنها شبکهای که میتوانست میزبان رمزارز تتر برای انتقال و ثبت باشد، شبکهای با نام اتریوم بود که کارمزدی حداقل ۸ دلاری (که بعضا تا ۳۰ دلار نیز بالا میرفت) داشت. طبیعتا با پیشرفت در حوزهی بلاکچین، این کارمزد کاهش خواهد یافت و ممکن است در آیندهای نه چندان دور، این کارمزد به صفر برسد. اما در حال حاضر، کارمزد استفاده از پرفکت مانی کمتر از تتر است.
استفاده از پرفکت مانی به کاربر کمک خواهد کرد که تراکنش خود را به صورت آنی انجام دهد. اما برای انتقال و ثبت شدن تراکنش با استفاده از تتر، به چند دقیقه نیاز است. بنابراین، تا بدین جای کار خرید آنلاین با استفاده از استیبل کوین تتر هم گرانتر بوده و هم زمانبر است. هر دو روش پرداخت، دارای قیمتی نزدیک به قیمت دلار در بازار آزاد داشته و از این جهت، هیچ تفاوتی میان آنها وجود ندارد. از جمله مزایای دیگر پرفکت مانی میتوان به این نکته اشاره کرد که نگهداری ووچر پرفکت مانی، نیازی به داشتن یک والت الکترونیکی ندارد. برای خرید ووچر پرفکت مانی کافی است که به یک صرافی دیجیتال همانند کارتیشو مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت نمایید. به محض پرداخت معادل ریالی، کد ووچر در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
تتر و پرفکت مانی را چطور بخریم؟
در صورتیکه قصد خرید تتر یا پرفکت مانی را داشته باشید، کافی است که به وبسایت کارتیشو مراجعه نمود و یک حساب کاربری ایجاد نمایید. ساخت حساب کاربری در کمتر از یک دقیقه انجام شده و در گام بعدی نیاز به بارگذاری تصویر یکی از مدارک هویتی و همچنین معرفی کردن حساب بانکی به نام فرد است. با دنبال کردن این مراحل، در کمتر از ۳ دقیقه نه تنها حساب خود را ایجاد کردید، بلکه مرحله احراز هویت را نیز پشت سر گذاشته و پس از آن به سادگی میتوانید از تمامی خدمات صرافی دیجیتال کارتی شو استفاده نمایید.
برای خرید ارزهای ارائه شده در کارتیشو، به قسمت پیشخوان پنل کاربری مراجعه نموده و در باکس مربوط به خرید از کارتیشو، برروی گزینه انتخاب ارز کلیک نمایید تا از میان خدمات این مجموعه، خدمت مد نظر خود را انتخاب نمایید. تصویری از قسمت پیشخوان این پنل تمام اتوماتیک در زیر نمایش داده شده است:
با انتخاب نوع ارز مد نظر (پرفکت مانی، ووچر پرفکت مانی یا تتر)، باید ابتدا میزان مد نظر را وارد نموده و سپس قیمت روز را مشاهده نمایید. کارتیشو بهترین قیمت خرید تتر و پرفکت مانی را ارائه کرده است. سپس میتوانید با استفاده از درگاه پرداخت معتبر، معادل ریالی آن را پرداخت نمایید. پس از آن، پنل تمام اتوماتیک کارتی شو، درخواست شما را در کمترین زمان ممکن انجام داده و رمزارز و یا ووچر مورد نظر را برای شما ارائه خواهد کرد. در صورت خرید تتر، باید آدرس والت مقصد را در شبکه ترون ارائه نمایید تا انتقال رمزارز به صورت آنی انجام شود. برای شارژ حساب پرفکت مانی نیز باید آدرس والت را ارائه نمایید، اما در خرید ووچرها، نیازی به ارائهی هیچ آدرسی وجود نداشته، بلکه کد ووچر با مبلغ دلخواه، به صورت آنی به شما نمایش داده میشود.
ارسال نظر