مدیرکل کمیته امداد استان ایلام خبر داد؛
اعزام ۴۵۰ نفر از مددجویان ایلامی به عتبات عالیات و مشهد مقدس
در آئینی با حضور مدیرکل و جمعی از معاونین و مدیران کمیته امداد استان ایلام تعداد ۴۵۰ نفر از مددجویان مورد حمایت استان جهت تشرف به عتبات عالیات و مشهد مقدس اعزام شدند.
، ناصر مرادی پویانی ، مدیرکل کمیته امداد استان ایلام در این مراسم با اشاره به مجموعه خدمات فرهنگی ، تحصیلی و برنامه های اردوئی امداد به قشرهای مختلف در خانواده های مورد حمایت اظهار داشت: با استفاده از منابع امداد و مشارکت خیرین امروز تعداد ۴۵۰ نفر در قالب دو کاروان زیارتی شامل ، گروه اول ۱۲۰ نفر از دختران دانش آموز و دانشجوی نخبه علمی و تحصیلی به مشهد مقدس اعزام شدند که در این سفر علاوه بر زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) به مدت یک هفته در کلاسهای آموزشی ، فرهنگی و تربیتی شرکت می کنند.
مدیر کل امداد استان افزود ، گروه دوم شامل مادران موفق و سالمندان زیارت اولی نیز در قالب کاروان ۳۳۰ نفره از طریق مرز مهران به عتبات عالیات اعزام گردیدند.
وی هدف از این اردوها را ایجاد فضای معنوی، افزایش نشاط اجتماعی و پاسداشت مقام سالمندان دانست و افزود: کمیته امداد علاوه بر ارائه خدمات حمایتی، همواره به ارتقای روحیه و کرامت انسانی مددجویان توجه ویژه دارد.
ارسال نظر