سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

همزمان با دهه فجر انجام شد؛

اهدای ۲۰۰ سری کالای جهیزیه به نوعروسان مورد حمایت کمیته امداد استان ایلام

در مراسمی با حضور سردار حزنی فرمانده قرارگاه بسیج سازندگی کشور ، سردار حسینی فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ، مرادی پویانی مدیر کل کمیته امداد و جمعی از مدیران دستگاههای مختلف استان ۲۰۰ سری کالای جهیزیه تحویل نوعروسان ایلامی گردید.

جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی به روش نوین
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، در این مراسم سردار حزنی فرمانده بسیج سازندگی مشارکت در ایجاد زمینه ازدواح آسان را از اولویتهای سپاه برشمرد و با تاکید بر اینکه خوشبختانه امداد امام در زمینه تحویل جهیزیه به روز است ، افزود نگاه مدیریت عالی امداد در موضوع هم افزائی و انعقاد تفاهم نامه و پیگیری تا حصول نتیجه از دلایل اصلی این موفقیت است.

وی با اشاره به رسالت اصلی سپاه در زمینه تامین امنیت ، خاطر نشان کرد ، ما خدمت رسانی و مشارکت در انجام پروژه های عمرانی و عام المنفعه را زمینه ساز ارتقاء امنیت می دانیم .

ناصر مرادی پویانی مدیرکل امداد نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از برنامه ها و پروژه های مشترک امداد و سپاه اشاره و تاکید کرد در حوزه مسکن و ساختمان ۲۱۳ واحد مسکن مددجوئی ، ۷۰ هزار متر مربع ایزوگام ساختمانهای مددجوئی در یکسال گذشته انجام شده است.

مرادی پویانی با تاکید بر برنامه ریزی امداد برای تحقق ازدواج آسان افزود در یکسال گذشته ۱۴۰۰ سری جهیزیه از منابع مختلف تهیه و تحویل نوعروسان عزیز شده که از این تعداد ۳۰۰ سری به ارزش هر فقره ۵۲۰ میلیون ریال با مشارکت سپاه تهیه و تحویل گردیده است .

در پایان این مراسم علاوه بر اهداء جهیزیه هدایای نقدی نیز از سوی امداد استان به نوعروسان اهداء گردید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه