English

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار ایلام:

دهه فجر فرصتی برای تقویت وحدت ملی و مقابله با جنگ نرم دشمن است

معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری ایلام گفت: دهه فجر نماد پیروزی ملت ایران و فرصتی ارزشمند برای بازخوانی اهداف انقلاب اسلامی، تقویت وحدت ملی، افزایش نشاط اجتماعی و تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در برابر جنگ نرم رسانه‌ای دشمن است.

دهه فجر
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، تاج‌الدین صالحیان، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار  ایلام، در نشست هماهنگی بزرگداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با تسلیت سالروز شهادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: دهه فجر نماد پیروزی ملت ایران و فرصتی ارزشمند برای بازخوانی اهداف انقلاب اسلامی، تقویت وحدت ملی، افزایش نشاط اجتماعی و مقابله با جنگ نرم رسانه‌ای دشمن است.

وی افزود: برگزاری باشکوه مراسم دهه فجر، زمینه‌ای برای تبیین دستاوردهای چند دهه گذشته نظام جمهوری اسلامی و ارزیابی عملکرد مسئولان، متناسب با امکانات و ظرفیت‌های موجود، فراهم می‌کند و باید جشن‌هایی در شأن انقلاب اسلامی برگزار شود.

صالحیان با اشاره به ضرورت ایستادگی و مقاومت، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم به پیشرفت برسیم و استقلال ما خدشه دار نشود باید مقاوم باشیم و از اصول انقلاب عقب‌نشینی نکنیم.

معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری ایلام در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ناآرامی‌های اخیر گفت: نظام اسلامی و در راس آن مقام معظم رهبری، رییس جمهور محترم و سایر مسئولان با اعتراض و انتقاد و بیان مطالبات مخالف نیستند، اما این اعتراض‌ها باید در چارچوب قانون انجام شود. مسئولان استان نیز از جمله استاندار محترم جناب آقای دکتر کرمی و معاونین استاندار و سایر مسئولان جلسات متعددی با نمایندگان اصناف و اقشار مختلف از جمله بازاریان برگزار کرده‌اند و همچنان این جلسات جهت گفتگو با گروه‌های مختلف ادامه دارد که این امر نشان‌دهنده پویایی نظام است.

صالحیان تأکید کرد: صف اعتراض مدنی از اغتشاش جداست. ما شنونده مطالبات به‌حق مردم هستیم، اما اگر عده‌ معدودی بخواهند امنیت و آرامش جامعه را بر هم بزنند، چه بخواهند چه نخواهند در زمین دشمن بازی می کنند و قطعا این رفتار قابل قبول نیست و در این بین حاکمیت و دولت موظف به حفاظت از جان و مال مردم و بیت‌المال هستند و قطعا با هر ناامنی و به خطر افتادن امنیت و آرامش مردم مقابله خواهد شد.

صالحیان با بیان اینکه دشمن همواره به‌دنبال نفوذ و ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان است، افزود: اجازه نخواهیم داد دشمن میان ملت و نظام فاصله ایجاد کند چرا که مردم همواره پشتیبان کشور و نظام اسلامی بوده‌اند.

وی تاکید کرد مردم فهیم بویژه جوانان عزیز به شایعات توجه نکنند و مراقب باشند که خدای نکرده دشمن در صفوف مستحکم انها رخنه نکند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه‌ای گفت: مقاومت در منطقه خاورمیانه موضوعی ریشه‌دار و مربوط به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است. جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان قلب خاورمیانه، نسبت به تحولات این منطقه بی‌تفاوت نیست و مقابله ایران با رژیم صهیونیستی کاملاً منطقی و بر اساس منافع ملی و نظریه‌های پذیرفته‌شده روابط بین‌الملل است.

معاون استاندار ایلام خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی فاقد شرایط لازم برای هژمونی منطقه‌ای است و با تکیه بر حمایت آمریکا و قدرت نظامی، به‌دنبال سلطه بر منطقه است، اما ملت‌های منطقه این سلطه را نمی‌پذیرند.

وی با تأکید بر نقش شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی نماد قدرت هوشمند جمهوری اسلامی ایران است که توانست محور مقاومت را در منطقه سازماندهی کند. قدرت نظامی و نفوذ منطقه‌ای ایران اسلامی، مرهون ایستادگی، هوشمندی و مجاهدت‌های این شهید بزرگوار است.

صالحیان در پایان با اشاره به تجربه های گذشته از جمله مقابله با طالبان در افغانستان و اشغال عراق که علیرغم همکاری ایران، اما ما را جزو محور شرارت و خارج از ترتیبات منطقه ای قرار دادند تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در برجام نیز به تعهدات خود پایبند بود، اما این دولت آمریکا بود که توافق‌ها را نقض کرد و تجربه نشان داده سازگاری با آمریکا هیچ‌گاه به سود ملت ایران نبوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه