سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

استاندار ایلام:

۳هزارو ۴۰۰ فروشگاه برای اجرای طرح کمک معیشتی آمادگی دارند

استاندار ایلام با اعلام آمادگی شبکه توزیع استان برای اجرای طرح جدید یارانه‌ای اعلام کرد که سه هزار و ۴۰۰ فروشگاه در سراسر استان به سامانه هوشمند متصل شده‌اند و اعتبار خرید کالا برای یک خانواده چهار نفره در بازه زمانی چهار ماهه، ۱۶ میلیون تومان خواهد بود.

وبینار
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، احمد کرمی روز یکشنبه در نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم استان ایلام، اظهار کرد: بر پایه شیوه‌نامه ابلاغی دولت، طرح کمک معیشتی در قالب «کارت الکترونیکی کالا» اجرایی می‌شود.

وی افزود: در این طرح، به ازای هر نفر از مشمولان یارانه، ماهانه مبلغ ۱۰ میلیون ریال (یک میلیون تومان) به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.

استاندار ایلام گفت: این اعتبار حمایتی برای یک دوره چهار ماهه پیش‌بینی شده به طوری‌که یک خانواده چهار نفره در مجموع ۱۶۰ میلیون ریال (۱۶ میلیون تومان) اعتبار خرید دریافت می‌کند که بر اساس شیوه‌نامه‌های ابلاغی، زمینه برداشت آن در یک یا دو نوبت فراهم است.

کرمی با تشریح راهبرد دولت چهاردهم در حذف ارز ترجیحی یادآور شد: در الگوی جدید، برخلاف گذشته که یارانه در ابتدای چرخه واردات پرداخت می‌شد، این‌بار حمایت مالی به‌صورت مستقیم به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد.

وی اظهار کرد: بر این اساس کالاهای اساسی با نرخ ارز آزاد تأمین و اختلاف قیمت ناشی از آن، از طریق اعتبار کارت‌های الکترونیکی جبران می‌شود.

استاندار ایلام درباره اقلام مشمول این طرح توضیح داد: این بسته حمایتی بر روی کالاهای راهبردی و اساسی متمرکز است و شامل شیر، پنیر، ماست، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برنج، روغن، ماکارونی، قند، شکر و حبوبات می‌شود.

کرمی تاکید کرد: این طرح شامل مواردی همچون سوخت و سایر کالاها نبوده و نرخ این‌گونه اقلام دستخوش تغییر نخواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه دولت از چرخه تولید و توزیع غافل نیست، یادآور شد: برای پیشگیری از هرگونه رکود و کمک به پویایی بازار، بسته‌های پشتیبانی بانکی و اعتباری ویژه‌ای برای اصناف و تولیدکنندگان در نظر گرفته شده تا روند تأمین کالا با قدرت ادامه یابد.

استاندار ایلام با اشاره به احتمال بروز برخی نارسایی‌ها در روزهای نخست اجرا گفت: کارگروه ویژه‌ای در سطح ملی و استانی تشکیل شده که به‌صورت روزانه و مستمر چالش‌ها را رصد و برای رفع آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کند.

وی در پایان با فراخوان دستگاه‌های اجرایی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی و شبکه بانکی به همکاری همه‌جانبه، از مردم و بازاریان خواست تا همانند گذشته با شکیبایی و در چارچوب قانون، دولت را در اجرای موفق این جراحی اقتصادی که با هدف بهبود سفره مردم و رونق تولید طراحی شده، یاری کنند.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در طرح جدید کمک معیشتی دولت، شمار مشمولان طرح به حدود ۸۰ میلیون نفر می‌رسد که شامل همه افرادی است که تا پایان سال ۱۴۰۳ یارانه نقدی دریافت کرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه