English

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

مرکز پزشکی آسیا نماد موفق هم‌افزایی بخش دولتی و خصوصی در ایلام است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در آیین گرامیداشت بیستمین سال تأسیس مرکز پزشکی آسیا، با اشاره به نقش اثرگذار این مرکز در ارتقای خدمات درمانی استان، آن را حاصل تلاش‌های ماندگار بخش خصوصی تحت نظارت دولت دانست.

قیصوری
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، در  آیین گرامیداشت بیستمین سال تأسیس مرکز پزشکی آسیا، دکتر عباس قیصوری رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تأکید بر نقش اثرگذار این مرکز در ارتقای خدمات درمانی استان، راه‌اندازی آن را حاصل تلاش‌های مستمر و دشوار دکتر موسی میرزایی و همکارانش دانست و این اقدام را مایه افتخار جامعه سلامت و مردم ایلام عنوان کرد.

وی با اشاره به جایگاه مرکز پزشکی آسیا به‌عنوان نمونه‌ای موفق از فعالیت بخش خصوصی در حوزه سلامت، افزود: این مرکز با نظارت کامل دولت فعالیت می‌کند و همین موضوع زمینه‌ساز پوشش هزینه‌ها از سوی بیمه‌ها و کاهش دغدغه‌های مالی بیماران شده است؛ الگویی که می‌تواند به بهبود عدالت در دسترسی به خدمات درمانی کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان بخش دولتی و خصوصی، تصریح کرد: حضور بخش دولتی نه‌تنها مانعی برای بخش خصوصی نیست، بلکه نقش حمایتی و پشتیبان دارد و تعامل این دو بخش می‌تواند کیفیت و گستره خدمات سلامت را افزایش دهد.

قیصوری همچنین با هشدار نسبت به روند کاهش جمعیت و افزایش سالمندی در استان، راه‌اندازی بخش درمان ناباروری را یک ضرورت جدی دانست و گفت: نرخ جایگزینی جمعیت در کشور ۱.۶ و در استان ایلام ۱.۲۷ است که این آمار زنگ خطری جدی محسوب می‌شود و  ایجاد بخش نازایی می‌تواند یکی از مؤثرترین اقدامات در جهت حمایت از خانواده‌ها و آینده جمعیتی استان باشد.

این مسئول در پایان همچنین با تأکید بر تجربه‌های موفق مرکز پزشکی آسیا در ارائه خدمات تخصصی، گفت: این مرکز با جذب و آموزش نیروی انسانی متخصص، توانسته سطح کیفیت درمان را در استان ارتقا دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه