معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام:
پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس اجرا می شود
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس استان خبر داد

علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، از آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف ترویج فرهنگ بهداشت دهان و پیشگیری از پوسیدگی دندانها در میان دانشآموزان، از نوزدهم مهرماه در مدارس سراسر استان آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.
وی افزود: در قالب این پویش، کارشناسان بهداشت دهان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و ادارهکل آموزش و پرورش استان، آموزشهای لازم درباره روش صحیح مسواکزدن و نقش آن در پیشگیری از پوسیدگی و نیاز به درمانهای پرهزینه را با زبانی ساده و کودکانه برای دانشآموزان ارائه میدهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه سلامت دهان و دندان بخش جداییناپذیر از سلامت عمومی بدن است، ادامه داد: دهان بهعنوان ورودی دستگاه گوارش، علاوه بر نقش حیاتی در تغذیه، تأثیر مهمی بر زیبایی و اعتمادبهنفس افراد دارد.
نیکونهاد با تأکید بر لزوم آموزش از سنین پایین خاطرنشان کرد: توجه به بهداشت دهان و دندان در دوران کودکی، نخستین گام در ارتقای سلامت عمومی جامعه و کاهش هزینههای درمانی آینده است.
ارسال نظر