سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام:

معلمان بزرگترین پشتوانه دستگاه تعلیم و تربیت هستند

گردهمایی آموزشی و توجیهی معاونین و کارشناسان پرورشی ادارات آموزش و پرورش در محل مجتمع امور تربیتی برگزار شد.

نشست
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، ایرج زینی وند مدیر کل در این نشست که با حضور وبیناری سرکار  مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش همراه بود از تدوین اطلس آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان خبرداد و گفت؛ متناسب با بوم هر شهرستان و منطقه آسیب‌های اجتماعی احصا و در صدد توانمندسازی مدیران، معاونین و مربیان پرورشی برای مقابله با این آسیب‌ها هستیم.

مسئول دستگاه تعلیم و تربیت استان بزرگترین پشتوانه مدیر دستگاه آموزش و پرورش را معلمان عنوان کرد و گفت؛ باید از این پتانسیل بی نظیر نهایت استفاده را ببریم و در کنار آن از ظرفیت اولیا دانش آموزان و دیگر شرکای تعلیم و تربیت غافل نشویم تا بتوانیم ماموریت های مهم دستگاه را به انجام برسانیم.

وی بر لزوم تعادل در دو مقوله ی آموزش و پرورش برای رشد دانش آموزان تاکید کرد و اظهار داشت؛ در ریل گذاری جدید دستگاه تعلیم و تربیت استان در صدد هستیم با همکاری و هم افزایی جنبه های مختلف آموزش و پرورش را به پیش ببریم.

زینی وند در ادامه اظهار داشت؛ برای رسیدن به این هدف اجرای طرح‌های مختلف و متنوع در حوزه‌های مختلف آموزشی و پرورشی در راستای کیفیت بخشی و توانمندسازی مدیران، معلمان و دانش آموزان در دستور کار قرار دادیم.

مدیر کل آموزش و پرورش خطاب به مسئولان حوزه پرورشی بیان کرد؛ شما باید مشاوران امین دانش آموزان باشید و با دلسوزی و اهتمام ویژه به تربیت آنان کمک کنید.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اجرای طرح تحول پرورشی اشاره کرد و گفت؛ مربیان و مشاوران باید بروز و به دانش روز مجهز باشند، از بسته ها و تولیدات فرهنگی در قالب فناوری های جدید استفاده نمایند، روحیه پرسشگری را تقویت و به شبهات دانش آموزان پاسخ دهند.

زینی وند بیان دستاوردها و پیشرفت های نظام در حوزه های مختلف را وظیفه ی دیگر، مربیان و معاونین پرورشی و فرهنگی برشمرد و گفت؛ با استفاده از ظرفیت بسیار خوب اردوهای راهیان پیشرفت دانش آموزان را با این پیشرفت ها آشنا و روح وطن دوستی و افزایش تعلق به میهن و کشور عزیزمان را در بین آنان تقویت نماییم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه