سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان ایلام:

۳۲۰ هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان ایلام با بیان اینکه ۳۲۰ هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش این سازمان هستند گفت: ۲۱ هزار بازنشسته در استان نیز از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره مند می شوند.

تابانی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، علی اشرف تابانی مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان ایلام در آیین یازدهمین جشنواره ملی انتخاب کارفرمایان برتر کشور- استان ایلام اظهار داشت: طبق اصل۲۹ قانون اساسی برخورداری از تأمین اجتماعی از نظر بازنشستگی‏، بیکاری‏، پیری‏، از کارافتادگی‏، خدمات بهداشتی و درمانی و... به صورت بیمه حقی همگانی‏ است و سازمان تامین اجتماعی جهت تحقق این مهم تلاش می کند.

وی با بیان اینکه برقراری عدالت اجتماعی بدون سازمان تامین اجتماعی امکان‌پذیر نیست افزود: قطعا هرچه نظام تامین اجتماعی گسترش یابد رفاه همگانی نیز افزایش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه ۱ومیلیون ۴۰۰ هزار نفر در این سازمان مشغول فعالیت هستند افزود: ۳۲۰ هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند.

تابانی با اشاره به اینکه تعداد مستمری بگیران تحت پوشش این نهاد در استان بیش از ۲۴ هزار نفر است افزود: تعداد کارگاه های تحت پوشش سازمان ۸ هزار و ۶۵۹ کارگاه است و زمینه اشتغال بیش از ۷۹ هزار نفر توسط کارفرمایان استان فراهم شده است.

وی با اشاره به عملکرد استان در طرح بخشودگی جرایم و تقسیط بدهی کارفرمایان گفت: تعداد درخواست های غیرحضوری ۵۲۷ مورد و غیرحضوری ۶۷۰ درخواست بوده است.

وی در ادامه گفت: برای توسعه اقتصادی فقط نیروی انسانی کافی نیست بلکه باید به جایگاه کارفرمایان توجه کرد.

وی در پایان اضافه کرد: کارفرمایان استان ماهانه ۲۱۵ میلیارد تومان معادل ۷۵ درصد، از حق بیمه استان سهیم هستند که مستمری بازنشستگان از این رقم پرداخت می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه