سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

در همایش گرامیداشت روز جهانی داوطلب عنوان شد؛

اجرای ۱۰۸ پروژه داوطلبی توسط جمعیت هلال احمر استان ایلام

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام به خدمات ارائه شده توسط داوطلبان این جمعیت اشاره کرد و افزود: با استفاده از ظرفیت خیرین و داوطلبان ۱۰۸ پروژه داوطلبی در استان ایلام انجام گرفته است.

علیمحمدی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، غلامرضا علیمحمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام در همایش گرامیداشت روز جهانی داوطلب، تجلیل از داوطلبان و خیرین داوطلب هلال احمر که با حضور کولیوند رییس جمعیت هلال احمر استان ایلام برگزار شد اظهار داشت: این جمعیت توانسته از محل کمک های ملی ۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض درمانی و ۲ و نیم میلیارد وام قرض الحسنه برای بیماران نیازمند و مددجویان این جمعیت جذب کند. 

وی در ادامه به خدمات ارائه شده توسط داوطلبان این جمعیت اشاره کرد و افزود: با استفاده از ظرفیت خیرین و فعالیت هایی که در قالب ۱۰۸ پروژه داوطلبی از جمله کاروان های سلامت، اردوهای محرومیت زدایی و... انجام گرفته بیش از ۸۰ هزار نفر از جمعیت استان از خدمات این جمعیت بهره مند شده است.

وی به افزایش ۱۶ برابری اعتبارات استانی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه تحقق این مهم سبب شده اقدامات مطلوبی جهت خدمت رسانی ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: در اربعین امسال شاهد تحول عظیمی در حوزه زیرساخت ها بودیم که بیشترین تحول در حوزه راه ها انجام گرفت و این امر کاهش آمار سوانح جاده ای را به دنبال داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام ادامه داد: در اربعین سال جاری خدمات بسیار چشمگیر و مطلوبی توسط جمعیت هلال احمر استان ایلام به زائران انجام شد.

علیمحمدی در ادامه با اشاره به افزایش ۷ برابری اعتبارات ملی خاطرنشان کرد: پروژه داروخانه جمعیت هلال احمر یکی از بزرگترین پروژه هایی است که تامین دارو به ویژه دارو بیماران خاص را به دنبال دارد.

علیمحمدی در پایان عنوان کرد: روز جهانی داوطلب در جمعیت هلال احمر بهانه‌ای برای تقدیر از کسانی است که بدون چشمداشت و تنها به واسطه وظیفه شهروندی و انسانی خویش برای ایثار و کمک به همنوع اعلام آمادگی کرده و در خط مقدم انسانیت حضوری فعال دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه