سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران

راه اندازی ۳۰ پایگاه امداد و نجات در مهران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام از راه اندازی ۳۰ پایگاه امداد و نجات در مرز مهران خبر داد.

علیمحمدی

غلامرضا علیمحمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ایلام اظهار داشت: جمعیت هلال احمر استان ایلام در سه حوزه طی مسیرهای منتهی به مهران و پایانه مرزی به زائران خدمات رسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه ۳۰ پایگاه در حوزه امداد و نجات در مرز مهران راه اندازی شده افزود: استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس، ۱۸ دستگاه خودرو نجات و فعالیت بیش از ۱ هزار نیروی امدادی از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر استان ایلام است.

علیمحمدی خاطرنشان کرد: این جمعیت در حوزه درمان نیز در دو حوزه اقدام به ارائه خدمات کرده و استقرار ۵۲ تخت بستری و حضور تیم درمان و همچنین راه اندازی اتاق های سرد برای افراد گرمازده از جمله این اقدامات است.

این مسئول همچنین به راه اندازی ۱۴۰۰ متر مربع زیر ساخت سایه بان و مه پاش در مرز مهران اشاره کرد و گفت: به منظور خدمات دهی به زوار ۶ دستگاه چرخ خیاطی و ۱۲ دستگاه ماشین لباسشویی برای ارائه خدمات جانمایی شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام در پایان گفت: ۱۰۰ ویلچر نیز جهت انتقال افراد ناتوان و کم توان برای انتقال به مراکز درمانی و... در نظر گرفته شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه