با حضور استاندار ایلام:

عملیات گازرسانی به ۶۶ واحد تولیدی و صنعتی شهرستان بدره انجام شده است

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: طی آئینی با حضور استاندار ایلام و جمعی از مسئولان محلی، طرح گازرسانی به ۲ واحد تولیدی صنعتی و همچنین ساختمان اداری گاز بدره افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

گازرسانی بدره

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، عباس شمس‌اللهی در مراسم افتتاح ساختمان اداری گاز شهرستان و گازرسانی به واحدهای تولیدی شهرستان بدره با بیان اینکه برای اجرای این پروژه‌ها مبلغ ۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت گاز هزینه شده‌است، افزود: بمناسبت ایام الله دهه فجر ۲ واحد تولیدی و صنعتی دیگر گازدار شد تا گامی دیگر در جهت تحقق نامگذاری سال‌جاری و کمک به رونق تولید برداشته شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با بیان اینکه برای اجرای گازرسانی به این ۲ واحد تولیدی، ۲۵ کیلومتر شبکه توزیع گاز اجرا شده‌است، اظهار داشت: ضریب نفوذ گازرسانی در مناطق شهری و روستایی این شهرستان، ۱۰۰ درصد می باشد.

 وی تصریح کرد: تا‌کنون ۶۶ واحد تولیدی و صنعتی در این شهرستان گازدار شده است و این شرکت برای تحقق نامگذاری سال جاری برای گازدار نمودن سایر واحدهای تولیدی و صنعتی برنامه مدون در دست اقدام دارد.

شمس اللهی با بیان اینکه شهرستان بدره دارای ۲ شهر و ۲۵ روستا می‌باشد که تاکنون هر ۲ شهر و ۲۵ روستای آن گازدار شده‌است و در زمره شهرستانهای سبز استان قرار دارد، خاطرنشان کرد: در شهرستان بدره بیش از ۵ هزارو ۷۸۹ خانوا، مشترک گاز طبیعی هستند و تا‌کنون ۳ هزارو ۹۹۵ انشعاب علمک در مناطق شهری و روستایی این شهرستان نصب و ۲۱۴ کیلومتر خطوط انتقال، تغذیه و شبکه توزیع گاز اجرا شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه