سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سید مصطفی علوی خبر داد:

حفاظت و نگهداری ۲۷ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در استان اصفهان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: برای تامین گاز مستمر و ایمن، ۲۷ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در استان اصفهان، حفاظت و نگهداری می شود.

سید مصطفی علوی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان،   سید مصطفی علوی بیان داشت: برای تامین پایداری جریان گاز طبیعی درسطح استان اصفهان حدود ۲۶ هزار کیلومتر شبکه و یک میلیون ۱۰۰ هزارعلمک گاز و ده ها ایستگاه و تاسیسات فنی درسطح استان اصفهان حفاظت و نگهداری می شود.

وی با اشاره به اینکه حفاظت از تاسیسات و شبکه های گازرسانی به دلیل حساسیت گازوحادثه ساز بودن آن بسیار مهم و از اولویت های  این شرکت است، گفت: از مردم عزیز استان در مواقع تخریب منزل و ساخت و سازهای جدید و از دستگاه های خدماتی در مواقع حفاری تقاضا داریم در مراقبت از تاسیسات گاز بسیار دقت نمایند. زیرا افزون بر هزینه های بالای تعمیرات،  خسارات جانی  حوادث انفجار و آتش سوزی قابل برگشت و جبران نیست.

این مقام مسئول با اشاره به وجود اقلیم های آب و هوایی چهارگانه، وسعت، پراکندگی شهرها و روستاها و صنایع استان اصفهان،  گفت: وجود مناطق کویری، کوهستانی و صعب العبور این مهم موجب شده تفاوت درجه دمای هوا در جنوبی‌ترین و شمالی‌ترین شهرستان‌های این استان قابل توجه باشد بنابراین برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات در این شرایط آب و هوایی جزو مهمترین وظایف شرکت بمنظور تداوم جریان گاز طبیعی و ارایه خدمت مستمر به شهروندان و مشترکین گاز طبیعی می باشد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، به پروژه های تاب آوری و مقاوم سازی شبکه های گازرسانی انجام گرفته در سطح استان اشاره نمود و گفت: با توجه به اینکه گازرسانی و شبکه گذاری صد در صد شهرهای استان اصفهان اجرایی شده و بیش از ۹۸ درصد روستاهای استان نیز گازدار می باشند همزمان با توسعه کیفی ارایه خدمات درصدد تعریف پروژه های جدید تاب آوری و مقاوم سازی شبکه ها با نگاه به رویکردهای پدافند غیر عامل در این حوزه به منظور تداوم شریان حیاتی گاز طبیعی هستیم که بحمدالله در برخی از شهرستان های استان این پروژه ها اجرایی شده و تاثیرات بسیار چشمگیری نیز داشته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه