سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

عباس شمس اللهی:

شرکت گاز بر استاندارد‌سازی ۱۰۷مدرسه در ایلام نظارت می‌کند

مدیر‌عامل شرکت گازاستان ایلام گفت: ناظرین شرکت گاز بر نوسازی، بهسازی و استاندارد‌‌سازی سیستم گرمایشی ۱۰۷ مدرسه دولتی در سطح استان ایلام نظارت می‌کنند.

شمس اللهی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام،عباس شمس اللهی در دیدار با مدیرکل نوسازی مدارس استان افزود:اداره کل نوسازی مدارس استان در سال گذشته اولویت بهسازی و نوسازی سیستم گرمایشی ۱۰۷ باب مدرسه استان را اعلام نمود و با انتخاب پیمانکار مجری و تحویل نقشه‌ها به ناظرین شرکت گاز، اجرای عملیات بهسازی و نوسازی در حوزه موتورخانه‌، رادیاتور‌ها و نیز جایگزینی بخاری‌های غیر استاندارد با بخاری‌های هرمتیک با نظارت کارشناسان شرکت گاز با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

وی تصریح کرد: با عنایت به ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی بند "ه" تبصره یک ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور و موافقت نامه سه جانبه بین شرکت ملّی گاز ایران، وزارت آموزش و پرورش و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور، این موضوع در دستور‌کار شرکت گاز استان ایلام قرار گرفته است.

مدیرکل نوسازی و مدارس استان ایلام با اشاره به اینکه استاندارد‌سازی سیستم گرمایشی مدارس به تأمین امنیت جانی دانش آموزان کمک می‌کند، گفت: در قانون بودجه سال گذشته طرح استاندارد‌سازی مدارس تصویب و اداره کل نوسازی مدارس استان اعتبارات لازم را دریافت نموده و به ترتیب اولویت، سیستم گرمایش مدارس را مورد بررسی قرار داد.

نصرت رحیمی افزود: از آغاز طرح، تمام بخاری های نفتی مدارس جمع آوری و مقرر شد تا پایان سال جاری سیستم گرمایش غیر استاندارد در هیچ مدرسه‌ ای وجود نداشته باشد.

وی اظهار داشت: سال گذشته با انعقاد قرارداد با پیمانکار مجری، این موضوع به صورت متمرکز با بودجه ای بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال در مراحل پایانی استاندارد ‌سازی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه