سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

نورالله تیموری:

تیم پلیس آب در ایلام تشکیل می شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از تشکیل تیم پلیس آب در استان بویژه در شهر ایلام خبر داد.

تیموری

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، نورالله تیموری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام افزود: برخی از مشترکان گران ترین آب در کشور به علت توپوگرافی منطقه و اختلاف ارتفاع ایستگاه های تامین آب شرب شهروندان را برای شست و شوی کوچه و خیابان هدر می دهند که با رصد تیم پلیس آب پس از بازرسی های خیابانی و کوچه ای علاوه بر جریمه نقدی، برخوردهای قانونی با این مشترکان انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کرونا باعث افزایش سرانه مصرف آب تا ۶۰۰ لیتر شده است، اظهار داشت: میانگین افزایش مصرف آب در استان ۳۰ درصد است که ادامه این روند منجر به جیره‌بندی روزانه خواهد شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام تصریح کرد: استاندارد کشوری مصرف آب به ازای هر نفر در شبانه روز حدود ۱۵۰ لیتر است که در حال حاضر این عدد در ایلام به بیش از ۶۰۰ لیتر افزایش یافته است.

تیموری خاطرنشان کرد: شروع فصل گرما و استفاده از کولرهای آبی باعث شده است مصرف روزانه آب بصورت مضاعفی افزایش پیدا کند.

مدیرعامل آبفای ایلام گفت: برای کنترل و مدیریت مصرف آب در این استان و جلوگیری از قطعی آن در طول روز، از ساعت ۱۲ شب تا چهار بامداد در برخی مناطق شهر ایلام جیره بندی آب آغاز شده است.

وی اظهار داشت: درصورت ادامه مصرف بی رویه، جیره بندی آب به صورت روزانه نیز اعمال خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به وضعیت بارش ها، خشکسالی، توپوگرافی ایلام و همچنین جنس زمین از لحاظ جذب آب در وضعیت بحرانی قرار گرفته ایم و همه باید برای گذر از این شرایط اهتمام داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با بیان اینکه در شهر ایلام بیش از ۸۰ هزار کولر آبی وجود دارد، گفت: چنانچه هرکدام از این کولرها متوسط در هر شبانه‌روز ۲۰۰ تا ۲۵۰ لیتر آب مصرف کنند حدود ۱۰۰ هزار نفر به جمعیت شهر ایلام اضافه می شود که در کنار آبیاری فضاهای سبز فشار زیادی وارد خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه