English

صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با هوش تجاری؛ آینده صنعت نفت در گرو هوش مصنوعی است

مدیرعامل شرکت گسترش انرژی پاسارگاد از صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیون دلاری در نتیجه استفاده از هوش تجاری در تولید نفت خبر داد و اعلام کرد: گام بعدی، بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی تولید و اصلاح فرآیندهاست؛ چرا که استفاده از فناوری‌های نو دیگر انتخاب نیست، بلکه شرط بقا در صنعت انرژی است.

صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با هوش تجاری؛ آینده صنعت نفت در گرو هوش مصنوعی است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، علیرضا صادق‌آبادی، مدیرعامل شرکت گسترش انرژی پاسارگاد در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش فناوری‌های نوین در افزایش بهره‌وری صنعت نفت اظهار کرد: سال گذشته موفق شدیم با بهره‌گیری از هوش تجاری، حدود ۲۰۰ میلیون دلار برای کشور صرفه‌جویی داشته باشیم و افزایش تجمیعی تولید نفت خام را تا سه میلیون بشکه رقم بزنیم.

وی افزود: در ادامه این مسیر، گام بعدی پیاده‌سازی هوش مصنوعی است که با افزایش داده‌ها، امکان الگوریتم‌نویسی و پیش‌بینی تولید و اصلاحات عملیاتی را فراهم خواهد کرد. 

صادق‌آبادی خاطرنشان کرد: تنها با ۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در حوزه هوش تجاری، بیش از ۲۰ برابر بازگشت اقتصادی برای کشور به همراه داشته‌ایم.

مدیرعامل گسترش انرژی پاسارگاد با بیان اینکه دوران سودآوری بدون بهره‌گیری از تکنولوژی به پایان رسیده است، تصریح کرد: امروز استفاده از فناوری‌های نوین نه یک انتخاب، بلکه ضرورتی حیاتی برای بقا و رقابت‌پذیری شرکت‌ها است.

صادق‌آبادی درباره طرح‌های حفاری این شرکت نیز گفت: در میدان فردیان و منطقه ایلام، در مجموع ۸ حلقه چاه در برنامه حفاری قرار دارد که در صورت تحقق برنامه‌ها، ظرفیت تولید روزانه ما از ۶۴ هزار بشکه در سال گذشته به حدود ۹۰ تا ۱۰۰ هزار بشکه خواهد رسید.

وی با اشاره به روند جذب سرمایه‌گذاری خارجی اظهار داشت: با وجود تحولات سیاسی، انتظار نداریم سرمایه‌گذاری‌ها با سرعت بالایی وارد کشور شود. فعلاً تمرکز روی افزایش فروش کالا و خدمات خواهد بود و در مراحل بعدی، سرمایه‌گذاری‌های خارجی با پوشش بیمه‌ای وارد می‌شود.

صادق‌آبادی ادامه داد: در پروژه‌های پارس جنوبی، شرکت پژواک توانسته حفاری چاه اول را در مدت ۱۲۰ روز به اتمام برساند که نسبت به رقبا با زمان حفاری ۲۵۰ روزه، عملکرد بسیار خوبی محسوب می‌شود. 

وی افزود: برنامه داریم در حفاری چاه دوم از روش حفاری افقی استفاده کنیم که برای نخستین بار در پارس جنوبی و حتی ایران توسط شرکت‌های زیرمجموعه ما اجرا می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه