سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

دستگیری عامل آتش سوزی حوزه علمیه محمد شهر کرج

عامل اصلی حمله و تخریب حوزه علمیه محمد شهر کرج در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

دستگیری1

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز ، سردار عباسعلی محمدیان گفت: در پی اعلام افزایش قیمت بنزین و اعتراضات مردمی به این موضوع، عده ای از اراذل و اوباش با سوءاستفاده از این موضوع و با بستن نقاب به صورت خود اقدام به حمله و آتش سوزی در حوزه علمیه محمدشهر کرج کرده بودند که با توجه به اهمیت موضوع، دستگیری عامل اصلی این اقدام در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت.

وی گفت: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی پیچیده، موفق به شناسایی یکی از عوامل اصلی تخریب و آتش زدن حوزه علمیه محمدشهر کرج شدند.

 

پیدا شدن متهم در زنجان

فرمانده انتظامی استان البرز افزود: در ادامه تحقیقات ماموران، مشخص شد، متهم از تحت تعقیب بودن خود مطلع و از محل زندگی اش متواری شده که با انجام اقدامات اطلاعاتی کاشف به عمل آمد نامبرده به یکی از روستاهای اطراف استان زنجان گریخته و در آنجا مخفی شده است.

محمدیان عنوان کرد: ماموران با انجام اقدامات پلیسی متهم را به سمت شهر کرج هدایت و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس امنیت عمومی منتقل کردند.

وی اظهار کرد: در بازجویی های صورت گرفته، متهم ابتدا منکر شرکت در اغتشاشات اخیر بود اما در مواجهه با مستندات موجود به ناچار لب به اعتراف گشوده و به صراحت به شرکت در تخریب اماکن عمومی و حضور فعال در تخریب و آتش زدن حوزه علمیه منطقه محمدشهر کرج اقرار کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر