سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

عاملان ضرب و شتم مأموران پلیس دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان البرز گفت: سرنشینان خودرویی که پس از زیر گرفتن مأمور پلیس راهور، اقدام به ضرب و شتم مأموران کرده بودند، بازداشت شدند.

بیست و یکمین مرحله از اجرای طرح رعد

به گزارش خبرگزاری موج، سردار عباسعلی محمدیان ،  فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به بازداشت ضاربان مأموران پلیس راهور فردیس ، گفت: ساعت ۲۱ شب گذشته (۳ خرداد ۹۸) مأمور پلیس راهور فرماندهی انتظامی شهرستان فردیس  حین انجام وظیفه در فلکه دوم، با رؤیت یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ با سه سرنشین که اقدام به حرکات نمایشی کرده و منجر به وحشت عابران و سایر رانندگان شده بود، وارد عمل شده و خودرو را متوقف کرد.

فرمانده انتظامی استان البرز افزود: راننده خودرو که ظاهراً وضعیت عادی نداشت از تذکر مأمور پلیس عصبانی شده و پس از حرکت خودرو، تعمداً مأمور را زیر گرفته و صحنه را ترک کرد.

وی تصریح کرد: خودروی مذکور پس از حرکت در مسیری کوتاه، پشت چراغ قرمز توقف کرده که مأمور حادثه دیده به همراه یکی از کارکنان وظیفه به منظور بررسی موضوع و جریمه کردن راننده به سمت خودرو حرکت کردند که در این هنگام راننده و دو سرنشین آن از خودرو پیاده شده، شروع به هتاکی و ضرب و شتم مأموران کرده و به سرعت متواری شدند.

محمدیان ادامه داد: در این حادثه مأمور پلیس راهور از ناحیه پای چپ و مأمور وظیفه نیز از ناحیه سر و کتف آسیب دیدند که با حضور مأموران کلانتری فردیس و عوامل اورژانس برای مداوا به نزدیکترین درمانگاه محل منتقل شدند که در حال حاضر حال عمومی آنها خوب است.

فرمانده انتظامی استان البرز خاطرنشان کرد: بلافاصله شناسایی و دستگیری مسببان این حادثه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان فردیس قرار گرفت و تیمی از کارآگاهان زبده با بررسی جزئیات حادثه و شناسایی خودرو مذکور، راننده را شناسایی کرده و در ساعت دو بامداد امروز (چهار خرداد) راننده خاطی و هر دو سرنشین را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.

وی با بیان اینکه قانون برای هتاکی به مأموران حین انجام وظیفه مجازات سنگینی پبش‌بینی کرده، گفت: پرونده متهمان برای رسیدگی و اجرای حکم در اختیار مقام قضایی است.

فرمانده انتظامی استان البرز یادآور شد: برابر ماده ۶۰۷ قانون مجازات اسلامی هرگونه توهین، حمله و مقاومت که با علم و آگاهی نسبت به مأموران حین انجام وظیفه به عمل آید، جرم محسوب می‌شود و در قانون مجازات مشخصی برای متخلفان پیش‌بینی شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه