سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

هدف گذاری ۲٫۵ میلیارد دلاری صادرات حوزه تعاونی کشور در سال جاری

معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تحقق صادرات از حوزه تعاونی کشور امسال ۲٫۵ میلیارد دلار هدف گذاری شده است.

ZTKk8zKcx50a
به گزارش خبرگزاری موج، سید حمید کلانتری روز شنبه در جریان سفر ۲ روزه به استان مرکزی در دیدار با نماینده ولی فقیه در اراک افزود: بخش تعاون کشور سال گذشته یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار صادرات داشت.

وی بیان کرد: ۱۰۰ هزار شرکت تعاونی فعال در کشور با ۱۱۰ گرایش اقتصادی مختلف و ۱۱ میلیون نفر عضو وجود دارد که سرمایه بزرگی در عرصه اقتصادی است. معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بخش تعاون در دنیا از اهمیت ویژه ای برخوردار است به طوری که دو میلیون و ۶۰۰ هزار تعاونی جهان با یک میلیارد عضو فعالیت می کنند. کلانتری اظهار کرد: توسعه بخش تعاون نقش کلیدی در رفع فقر از جامعه، رشد اقتصادی، برقراری عدالت اجتماعی دارد و در مجموع راهی بسیار مناسب برای گره گشایی از مشکلات اقتصادی جامعه است. وی گفت: تاکنون دو میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن در کشور توسط تعاونی های ایجاد شده، ۷۰ درصد حمل و نقل شهری و جاده ای مربوط به تعاونی ها است و ۲۰ درصد گوشت مرغ و قرمز کشور توسط این بخش تولید می شود. نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز در این دیدار گفت: فرهنگ سازی در امورهای مختلف از جمله تعاونی امری ضروری است. آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی افزود: بحثفرهنگ سازی در جامعه کمتر مورد توجه قرار می گیرد و اگر به این مهم توجه نشود، موفقیت و نتیجه مطلوب رقم نخواهد خورد. وی بیان کرد: آموزش از دیگر مسائل مهم و کلیدی در جامعه است که باید در بخش های مختلف و از سنین ابتدایی مورد توجه قرار گیرد. امام جمعه اراک ادامه داد: تعاونی های از جایگاه بالایی برخورداند و این بخش باید به سمتی حرکت کند که خدمات و بهره وری آن ها به مردم و جامعه روز به روز افزایش یابد. آیت الله دری نجف آبادی عنوان کرد: تعاونی ها باید در مسیر فعالیت زنجیره ای گام بردارند زیرا حرکت در این مسیر موجب افزایش بهره وری خواهد شد. وی یادآور شد: اگر در هر کاری راندمان و بهره وری مناسب وجود نداشته باشد، سرمایه گذاری در آن بخش بی ثمر است. معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از روز جمعه به استان مرکزی و شهرستان محلات سفر کردند و در این روز از دو شرکت تعاونی نمونه این شهرستان بازدید و در نشست با تعاونگران محلات شرکت کرد. سید حمید کلانتری در دومین روز از سفر خود به استان مرکزی و شهرستان اراک در گلزار شهدای این شهرستان حضور یافت و به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد. دیدار با استاندار مرکزی، حضور در جشنواره تجلیل از تعاونی های برتر استان مرکزی و نشست مطبوعاتی با خبرنگاران از دیگر برنامه های سفر معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اراک است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه