سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

تسهیلات صندوق توسعه به غیردولتی‌ها مجاز نیست

نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه نمی‌توان از صندوق توسعه ملی تسهیلات در اختیار بخش غیر دولتی قرار داد گفت: دولت تنها می‌تواند اعتباراتی بر اساس مجوزهای قانونی اختصاص دهد؛ چون دولت تسهیلات دهنده نیست.

wOnbjkizqNUh
به گزارش خبرگزاری موج، محمد باقر نوبخت در جلسه علنی چهارشنبه مجلس در جریان بررسی پیشنهادی برای این که دولت از محل صندوق توسعه ملی تسهیلاتی را به کشاورزان پرداخت کند، گفت: ‌ تاکنون مصوبات مجلس از پشتوانه کارشناسی و منطقی برای استفاده در بازار سرمایه در کنار بازار پول برخوردار بوده است که جای قدردانی دارد؛ مصوباتی که در نهایت نیرویی به چرخه تولید کشور وارد می‌کند.

وی افزود: در چنین شرایطی باید از تصمیمات غیر کارشناسی پرهیز شود. صندوق توسعه ملی دارای اهداف و ماموریت‌های مشخصی است که منابع مربوط به صندوق توسعه را دولت نمی‌تواند به صورت تسهیلات در اختیار بخش غیر دولتی قرار دهد.

وی یاد آور شد: در زمان تصویب بودجه ۹۵ مجلس مصوب کرد که ۵۰۰ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه در اختیار بانک کشاورزی برای اجرای طرح‌های همچون آبیاری پرفشار قرار دهد. در واقع به بانک کشاورزی این مجوز صادر شدتا تسهیلات را به کشاورزان بدهد و دولت نیز تضمین کننده برای اجرای این تصمیم باشد. اما این که پیشنهاد شود دولت مستقیم اقدام به دادن تسهیلات کند درست نیست، چون دولت تسهیلات دهنده نیست؛ دولت تنها می‌تواند اعتباراتی آن هم بر اساس مجوزهای قانونی اعطا کند. پس این که دولت جای بانک کشاورزی تسهیلات بدهد مغایر با قانون است.

مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود این پیشنهاد را مطرح کرد که ۵۰۰ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه در اختیار دولت برای دادن تسهیلات به کشاورزان برای اجرای طرح‌های آبیاری پرفشار و مواردی از این دست قرار دهد که نمایندگان با این پیشنهاد مخالفت کردند. در جریان بررسی این پیشنهاد حمید رضا فولادگر نماینده اصفهان نیز با استناد به اصل ۱۱۰ قانون اساسی در مورد سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری گفت: صندوق توسعه باید در اختیار بخش غیر دولتی باشد نه این که اعتبارات به دولت داده شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با وارد دانستن این اخطار گفت: صندوق توسعه برای وام دادن به بخش خصوصی است؛ لذا این که بخواهیم اعتباراتی به دولت بدهیم تا تسهیلات بدهد خلاف سیاست‌های کلی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه