سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

تاکید وزیر صنعت بر طرح‌های پتروشیمی در کهگیلویه و بویراحمد

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست با مدیران طرح های پتروشیمی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمک های لازم برای بهره برداری از طرح های پتروشیمی این استان تا سال ۱۳۹۷ صورت خواهد گرفت.

0l6fcAhLBOb0

به گزارش خبرگزاری موج، با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو)، معاونت طرح و برنامه وزارت صنایع، دیودیده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد و مدیران طرح های پتروشیمی استان آخرین وضعیت این طرح ها صنعتی بررسی شد.

داریوش دیودیده، رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد پیرامون این نشست با بیان اینکه خوشبختانه طی سه سال گذشته دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت نگاه ویژه ای به توسعه صنعت در کهگیلویه و بویراحمد داشته است گفت: ظرفیت مناسب توسعه صنایع پتروشیمی و وجود خوراک بلندمدت، کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان یکی از استانهای مهم و پایلوت در زمینه جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش افزوده در صنایع پایین دستی پتروشیمی مطرح نموده است.

وی بیان کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست بر ارائه پشتیبانی و حمایت های تسهیلاتی، تکنولوژیکی و انجام پیگیری ارائه تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی و فاینانس خارجی به طرح های پتروشیمی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امیدوارم نتایج این نشست سبب جهشی مطلوب و توسعه صنایع پتروشیمی و سایر صنایع پایین دستی و وابسته به آن در استان شود.

وی اضافه کرد: صنعت پتروشیمی به عنوان صنعتی استراتژیک در اقتصاد و صنعت ایران دارای جایگاه مهمی است و اکنون با پایان یافتن تحریم‌ ها، می ‌توان با برنامه ‌ریزی طرح‌ های توسعه ‌ای صنعت پتروشیمی را ساخت و یا تکمیل کرد که پیامد آن افزایش ظرفیت تولید انواع محصولات پتروشیمی با هدف تامین نیاز داخل و نیز صادرات خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه