سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

۱۵۰ هزار مسافر در پی اعتصاب ایرفرانس آواره شدند

هزاران نفر در فرانسه در پنجمین روز از اعتصاب خدمه پرواز ایرفرانس که در اوج سفرهای تعطیلات روی داده است، با لغو پرواز روبرو شدند.

u4OiTvvB8Tly

به گزارش خبرگزاری موج، شرکت هواپیمایی ایرفرانس اعلام کرد این اعتصاب تاکنون پروازهای حدود ۱۵۰ هزار مسافر را با مشکل روبرو کرده است.

حدود ۹۰۰ پرواز یا از هر پنج پرواز، یکی از زمان آغاز اعتصاب در روز چهارشنبه لغو شده اند و ده‌ها میلیون یورو به ایرفرانس ضرر زده اند.

بعضی از پروازها انجام گرفتند اما از آنجا تعداد مهمانداران کافی نبود، به دلایل امنیتی مسافران کمتری داشتند.

میلیونها نفر در روزهای آخر هفته از تعطیلات ماه ژوییه به خانه بازگشتند در حالیکه میلیونها نفر هم ماه جاری به تعطیلات می روند که ترافیک و شلوغی جاده‌ها، ایستگاه‌های راه آهن و فرودگاه‌ها را بدنبال داشته است.

اتحادیه‌هایی که نماینده نیمی از اعتصاب کنندگان ایرفرانس هستند، پس از شکست مذاکرات درباره تمدید توافق درباره مقررات کار، دستمزد و ارتقا خواستار برگزاری اعتصاب شدند.

مدیریت ایرفرانس تمدید ۱۷ ماهه این توافق را که ماه اکتبر به پایان می‌رسد، پیشنهاد کرده در حالی که اتحادیه‌های مهمانداران خواستار تمدید این توافق به مدت سه تا پنج سال هستند.

کریستل اوستر، رییس اتحادیه با بیان اینکه مذاکرات به بن بست رسیده است، تهدید کرد پس از اعتصاب کنونی که روز سه شنبه به پایان می رسد، اعتصاب جدیدی را آغاز خواهد کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، ایرفرانس با اعتصاب خلبانان هم روبروست. اعتصاب اول که از ۱۱ ات ۱۴ ژوئن درست پیش از آغاز یورو ۲۰۱۶ برگزار شد، حدود ۴۰ میلیون یورو(۴۵ میلیون دلار) به این شرکت خسارت زد. مدیر عامل جدید گروه ایرفرانس - کی ال ام ماه گذشته موفق شد از اعتصاب خلبانان که دومین اعتصاب در زمان برگزاری مسابقات فوتبال یورو بود، جلوگیری کند.

اتحادیه‌های خلبانان پس از این‌ که مدیرعامل ایرفرانس - کی ال ام پیشنهاد کرد مقررات دستمزد جدیدی که مورد مخالفت خلبانان قرار گرفتند در قبال یک مصالحه چهارماهه متوقف شود، با لغو اعتصاب موافقت کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه