سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

قیمت جهانی نفت از ۱۰۰ دلار عبور کرد

قیمت جهانی نفت همزمان با تشدید تنش در منطقه خاورمیانه بار دیگر از مرز ۱۰۰ دلار عبور کرد.

قیمت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رویترز، قیمت‌ جهانی نفت امروز سه‌شنبه پس از افت در روزهای گذشته ناشی از برخی ادعاهای رسانه های غربی مبنی بر احتمال پیشبرد مذاکرات میان ایران و آمریکا در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد، افزایش یافت.

در همین رابطه قراردادهای آتی نفت خام برنت برای تحویل در ماه نوامبر، تا ساعت ۰۰:۲۱ به وقت گرینویچ، با ۲۲ سنت یا ۰.۲۲ درصد افزایش به ۱۰۰.۵۷ دلار در هر بشکه رسید. همچنین قراردادهای آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه اکتبر، که معاملات آن امروز سه‌شنبه به پایان می‌رسد، با دو سنت افزایش، به ۹۵.۸۰ دلار در هر بشکه رسید.

افزایش قیمت‌ها در بازار جهانی نفت پس از تشدید تنش میان عربستان سعودی و نیروهای مسلح یمن و تشدید محاصره دریای سرخ و باب المندب توسط انصارالله صورت گرفته است که باعث شده بعد از مسدود شدن تنگه هرمز به روی عربستان سعودی، بیشتر مسیرهای مواصلاتی و صادرات نفت این کشور به روی آن بسته شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه