سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

طلا در بازار تهران گران شد؛ سکه امامی به ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید

در پی افزایش نرخ ارز، سکه تمام طرح جدید با قیمت ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و هر اونس طلای جهانی با نرخ چهار هزار و ۴۳ دلار معامله شد.

پیش‌بینی قیمت طلا
به گزارش خبرگزاری موج

، اتحادیه طلا و جواهر بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی را برای معاملات روز شنبه - ۱۰ مرداد - ۴۰۴۳ دلار اعلام کرده است که بر این اساس هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۸ میلیون و ۷۳۳ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۴ میلیون و ۹۷۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار سکه نیز هر قطعه سکه تمام طرح جگدید ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۱۸۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۹۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۵۳ میلیون تومان و سکه گرمی ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش رفت.

نگاهی به نرخ های معاملاتی بازار طلا نشان می دهد که هم مسکوکات و هم مصنوعات طلا نسبت به پنجشنبه گذشته رو به افزایش بوده که معامله گران دلیل اصلی آن را افزایش نرخ ها در بازار ارز می دانند.

قیمت اونس جهانی طلا در هفته ای که گذشت، به دلیل انتشار داده‌های ضعیف‌تر تورم آمریکا و کاهش انتظارات بازار نسبت به افزایش مجدد نرخ بهره فدرال رزرو (بانک مرکزی ایالات متحده) رو به افزایش بود اما تحولات ژئوپلیتیکی خاورمیانه، وضعیت امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز، آمار ذخایر نفت خام آمریکا همچنان مانع اصلی رشد قیمت آن شده است.

در مرکز مبادله ارز و طلای ایران نیز امروز قیمت فروش حواله دلار آمریکا ۱۵۲ هزار و ۹۷۷ تومان، یورو نیز ۱۷۶ هزار و ۱۸۳ تومان، درهم امارات ۴۱ هزار و ۶۵۴ تومان، روبل روسیه هزار و ۹۲۵ تومان و یوان چین ۲۲ هزار و ۶۴۸ تومان اعلام شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه