سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

سامانه «فوریت‌های اداری» با هدف شنیدن صدای مردم وارد فاز اجرایی شد

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی از ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره ایده در این مرکز خبر داد و گفت: این مرکز با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، از ایده‌های برتر برای اصلاح نظام اداری و حل مسائل اجرایی کشور حمایت خواهد کرد.

اداره
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، فرشته امین، رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی در آیین اختتامیه جشنواره ایده، محصول و خدمت اظهار کرد: در این جشنواره مقرر شد مرکز آموزش مدیریت دولتی به عنوان حلقه واسط میان بخش خصوصی، صنعت، نخبگان و ایده‌پردازان ایفای نقش کند تا این ظرفیت‌ها در اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در کنار دولت قرار گیرند.

وی افزود: رویکرد جدید مرکز آموزش مدیریت دولتی، بهره‌گیری از دانش و توان نخبگان برای کمک به دولت و استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناورانه در حل مسائل واقعی نظام اداری و اجرایی کشور است.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی با اشاره به برنامه‌های آینده این مرکز، تصریح کرد: از این پس دبیرخانه دائمی جشنواره ایده در مرکز آموزش مدیریت دولتی ایجاد خواهد شد تا با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، از ایده‌های برتر در طول سال حمایت شده و زمینه تبدیل آنها به راهکارهای عملیاتی در نظام اداری کشور فراهم شود.

امین با بیان اینکه هدف این دبیرخانه، شناسایی، هدایت و پشتیبانی از ایده‌های نوآورانه در حوزه حکمرانی و اصلاح نظام اداری است، گفت: تلاش می‌کنیم ارتباط میان جامعه نخبگانی، دانشگاه‌ها، بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی تقویت شود تا ایده‌های کاربردی به مرحله اجرا برسند.

وی در ادامه به یکی از دستاوردهای این رویکرد اشاره کرد و افزود: سامانه فوریت‌های اداری یکی از ایده‌های موفق دانشگاهی بود که با حمایت مرکز آموزش مدیریت دولتی به مرحله اجرا رسید و برای عملیاتی شدن آن یک تیم حرفه‌ای شکل گرفت.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی خاطرنشان کرد: این سامانه اکنون در حال دریافت و شنیدن صدای مردم است و تلاش می‌کند با انعکاس دیدگاه‌ها و مطالبات شهروندان، زمینه اصلاح فرآیندها و بهبود عملکرد نظام اجرایی کشور را فراهم کند.

امین تأکید کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان و نوآوران در کنار دولت، یکی از مهم‌ترین راهبردهای مرکز آموزش مدیریت دولتی برای ارتقای بهره‌وری، اصلاح نظام اداری و ارائه خدمات کارآمدتر به مردم خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه