سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

بانک مرکزی:

تغییر نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی تأیید نشده است

بانک مرکزی اعلام کرد ارقام و درصدهای منتشرشده درباره افزایش یا کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی مورد تأیید این بانک نیست.

بانک مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج

، بانک مرکزی اعلام کرد ارقام و درصدهای مطرح‌شده درباره افزایش یا کاهش نرخ سود سپرده یا تسهیلات بانکی، اعم از افزایش یک‌باره یا مرحله‌ای، مورد تأیید این بانک نیست و هرگونه تصمیم نهایی در این زمینه از طریق مجاری رسمی بانک مرکزی به اطلاع عموم خواهد رسید.

در پی انتشار گزارش‌هایی در برخی رسانه‌ها درباره «تغییرات نرخ سود بانکی»، بانک مرکزی با صدور توضیحاتی برای تنویر افکار عمومی و تشریح سیاست‌های این نهاد در قبال بازنگری ساختار نرخ سود در اقتصاد ایران اعلام کرد: موضوع بازنگری در ساختار نرخ‌های سود بانکی در چارچوب وظایف قانونی و مأموریت‌های سیاست‌گذار پولی در دست بررسی قرار دارد.

بر اساس این توضیحات، هدف از بررسی این موضوع ارتقای اثربخشی سیاست‌های پولی، مدیریت انتظارات تورمی و حفظ ثبات اقتصادی عنوان شده است. با این حال بانک مرکزی تأکید کرده است که طرح موضوع بازنگری در نرخ‌های سود به معنای حرکت قطعی در مسیر افزایش یا کاهش نرخ‌ها نیست.

در این اطلاعیه همچنین آمده است با توجه به تحولات اقتصادی کشور، شرایط بازار پول و روند متغیرهای کلان، ایجاد توازن میان اهدافی مانند مهار تورم، حفظ ثبات شبکه بانکی، حمایت از رشد اقتصادی و تأمین مالی بخش واقعی اقتصاد ضروری است.

بانک مرکزی اعلام کرد استفاده از ابزارهای مختلف سیاست پولی از جمله کنترل مقداری ترازنامه، تغییر در سپرده قانونی و بازبینی ساختار نرخ‌های سود می‌تواند در این مسیر مؤثر باشد و به همین دلیل تمامی گزینه‌ها و سناریوهای سیاستی در کمیته‌های تخصصی و مراجع کارشناسی این بانک در حال بررسی دقیق است.

در این اطلاعیه تأکید شده است هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص تغییر نرخ سود بانکی تنها پس از تکمیل ارزیابی‌های کارشناسی و طی فرآیندهای قانونی انجام خواهد شد.

بانک مرکزی در پایان با قدردانی از توجه رسانه‌ها به مسائل اقتصادی کشور تأکید کرد مدیریت انتظارات تورمی، حفظ آرامش روانی بازارها و تقویت پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد نیازمند اطلاع‌رسانی دقیق و مبتنی بر منابع رسمی است و از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار و تحلیل‌های مبتنی بر شنیده‌ها و اطلاعات تأییدنشده که می‌تواند موجب شکل‌گیری انتظارات نادرست در بازارها شود، پرهیز کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه