سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

دستور کار ستاد اقتصاد دیجیتال حمایت از تولید تجهیزات راهبردی مخابراتی است

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی با تشریح محورهای فعالیت این ستاد گفت: حمایت از توسعه فناوری، تحول دیجیتال در دستگاه‌های اجرایی، تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و کمک به تولید تجهیزات راهبردی مخابراتی از مهم‌ترین برنامه‌های این ستاد برای توسعه اقتصاد دیجیتال کشور است.

مسعود همدانلو
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود همدانلو، در حاشیه برگزاری مسابقات دانش‌آموزی در جمع خبرنگاران با اشاره به هدف معاونت علمی از برگزاری این رقابت‌ها گفت: هدف معاونت از برگزاری این مسابقات کمک به دانش‌آموزان برای تجربه و مشارکت در موضوعاتی است که در ترندهای جهانی قرار دارد و نیاز کشور است.  این شوق و هیجانی که در این مسابقات وجود دارد باعث می‌شود دانش‌آموزان علاقه‌مندتر و با انگیزه تر شوند و حتی در برخی موارد مسیر زندگی‌شان تعیین شود.

همدانلو با بیان اینکه افراد زیادی با همین مسابقات به این حوزه‌ها علاقه‌مند شدند، مسیر را ادامه دادند، در این حوزه‌ها تحصیلات خود را ادامه دادند و مهارت های خود را ارتقاء دادند، یاداور شد: ۵۰۰ نفر از سراسر کشور در قالب ۵۶ تیم به مرحله نهایی رسیده‌اند و از بین آنها حداقل ۶ تیم به مسابقات جهانی در کره جنوبی اعزام می شوند.

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به نیازهای این مسابقات گفت: معاونت علمی تلاش دارد با توسعه بخش های مختلف به این زنجیره کمک کند، این حمایت‌ها را از کمک به توسعه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در مدارس  تا کمک به ساخت ربات در مراکز دانشگاهی و صنعتی دانست.

همدانلو با اشاره به روند برگزاری این رقابت‌ها اظهار کرد: مسابقات در چند مرحله برگزار می‌شود و دانش‌آموزان پس از عبور از مراحل اولیه و رسیدن به حداقل‌های لازم، وارد مرحله نهایی می‌شوند و در آن مرحله با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی درباره فعالیت‌های ستاد اقتصاد دیجیتال گفت: در این ستاد به دنبال آن هستیم که از طرح‌هایی که کمک به توسعه اقتصاد دیجیتال می کنند حمایت کنیم. تا کنون از ساخت انواع ربات‌ها از جمله ربات‌های لایروب مخازن، رقابت های نشت یاب و ربات های امدادگر حمایت کرده ایم. موضوعاتی که کشور به آنها نیاز دارد.

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات افزود: این مسابقات کمک می‌کند دانش‌آموزان از همین ابتدای مسیر وارد این فضا شوند، با این موضوعات آشنا شوند و بتوانند سریع‌تر مسیر خود را انتخاب کنند و در حوزه‌هایی که کشور به آن نیاز دارد ادامه دهند و به شکوفایی کشور کمک کنند.

وی درباره داوری مسابقات، ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال، اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی را یکی از پنج عضو کمیته داوری مسابقات عنوان و خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، حداقل ۶ تیم از این مسابقات به رقابت‌های جهانی اعزام می‌شوند و در صورت دریافت سهمیه بیشتر، امکان افزایش تعداد تیم‌ها نیز وجود دارد که در حال حاضر منتظر پاسخ برگزارکنندگان جهانی هستیم.

وی ادامه داد: فضای مسابقات داخلی کاملاً مشابه مسابقات جهانی طراحی شده است؛ از نحوه برگزاری تا شیوه داوری، تا دانش‌آموزان تجربه حضور در چنین فضایی را کسب کنند.

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این تجربه هم به خودباوری دانش‌آموزان کمک می‌کند و هم آنها را با شیوه حضور در مسابقات جهانی و نحوه ارائه توانمندی‌هایشان آشنا می‌کند.

وی درباره برنامه‌های ستاد اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: ستاد در پنج حوزه توسعه فناوری، توسعه صنعت، تحول دیجیتال و بهسازی فرآیندها و توسعه صادرات فعالیت دارد.

همدانلو افزود: بخش قابل توجهی از فعالیت‌های ما نیز در حوزه تحول سازمانی است تا فناوری‌های نوین را به واسطه شرکت های دانش بنیان در دستگاه های دولتی وارد کنیم تا مسیر فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان را هموار کنیم و هم به دستگاه های اجرایی کمک کنیم با فناوری‌های نوین خدماتشان و فرایندهایشان را بهبود بخشند. 

وی ادامه داد: بخش دیگری از فعالیت‌های ستاد در حوزه تلکام و مخابرات است که در این حوزه برای کمک به تولید تجهیزات مخابراتی، تلفن، تجهیزات رادیویی و سایر تجهیزات ارتباطی اقدام می‌کنیم.

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات تصریح کرد: به‌ویژه در مورد اقلام راهبردی که نیاز اساسی کشور محسوب می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه