سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

هزار و ۳۰۰ فقره تسهیلات اسکان موقت برای آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی پرداخت شد

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: تسهیلات لازم برای تأمین ودیعه مسکن آسیب‌دیدگان جنگ رمضان فراهم شده و تاکنون بیش از ۱۳۰۰ فقره تسهیلات اسکان موقت پرداخت شده است.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق، در نشست با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با ابراز قدردانی از همراهی این فراکسیون اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها خدمات رایگان در حوزه نقشه‌برداری و صدور پروانه ساختمانی در نظر گرفته‌اند و روند بازسازی پیگیری می‌شود.

وی افزود: گزارش‌های عملکردی ارائه شده بخشی از وظایف ذاتی وزارتخانه است و مهم‌ترین مأموریت دستگاه در شرایط بحرانی، اعلام همراهی و خدمتگزاری به مردم است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود برخی کاستی‌ها در دوره بحران تأکید کرد: با طرح مسائل در جلسات داخلی، معاونان و مدیران با تمام توان در میدان عمل حضور داشتند به طوری که در سفرهای متعدد به استان‌ها در جریان مستقیم شرایط قرار گرفتند.

صادق افزود: با حملات صورت‌گرفته به بنادر و زیرساخت‌های حمل‌ونقل، بخشی از مدیریت بحران به وزارت راه و شهرسازی منتقل شد.

وی همچنین از حمایت وزارت نفت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در تأمین لاستیک، روغن و سوخت مورد نیاز ناوگان حمل‌ونقل عمومی و انتقال کالاهای اساسی قدردانی کرد.

وزیر راه و شهرسازی یاد و خاطره شهید سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران را که در جنگ تحمیلی از فعالیت‌های حوزه بنادر، دریانوردی و حمل‌ونقل کالا حمایت کرده بود، گرامی داشت.

صادق از خلبانی یاد کرد که به همراه اعضای خانواده خود به عنوان کرو پروازی بارها در انتقال دارو به کشور مشارکت داشته و نیز پیمانکارانی که در طول جنگ بدون قرارداد و با بسیج امکانات نسبت به بازسازی زیرساخت‌ها اقدام کرده‌اند.

در پایان این جلسه، اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی از اقدامات وزارت راه و شهرسازی در جنگ رمضان قدردانی و مسائل و پروژه‌های مرتبط با حوزه‌های انتخابیه خود را مطرح کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه