سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرعامل شرکت ملی گاز:

پروژه‌ها تکمیل و ارتقای ایمنی شبکه گاز کشور در دستور کار است

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، تکمیل پروژه‌ها و ارتقای ایمنی شبکه گاز کشور را اولویت نخست این شرکت دانست و تأکید کرد: پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای پایداری و افزایش ایمنی شبکه، خطوط و تأسیسات در طول زنجیره گاز باید در تمامی بخش‌ها با سرعت و دقت بیشتری پیگیری شود.

سعید توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید توکلی در نخستین نشست مدیران صنعت گاز کشور با اشاره به اهمیت پایداری شبکه گاز کشور، گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای پایداری و ارتقای ایمنی شبکه و خطوط و تأسیسات در طول زنجیره گاز در تمامی بخش‌ها باید با سرعت و دقت بیشتری دنبال شود.

وی همچنین جاری‌سازی و توسعه قراردادهای کارورهای نوع ۱ و ۲ در سال ۱۴۰۵ را یکی از محورهای ضروری برای شرکت‌های تابعه صنعت گاز در حوزه بهینه‌سازی مصرف گاز عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، حرکت به سمت کاهش گازهای مشعل جلوتر از برنامه هفتم پیشرفت را یکی از گام‌های ضروری سال جدید دانست و افزود: اجرای منظم برنامه‌های PM (نگهداشت پیشگیرانه) در مدیریت گازرسانی و شرکت‌های گاز استانی و نیز لزوم توسعه و جاری‌سازی رویکردهای نگهداری و تعمیرات در مناطق ده‌گانه انتقال گاز ضروری است.

توکلی تأکید کرد: پایش مستمر شبکه و به‌روزرسانی تجهیزات، نقش مهمی در افزایش ضریب ایمنی و کاهش حوادث دارد.

وی با اشاره به برنامه «۱۴۰۵ بدون نشت» تصریح کرد: حرکت به سمت دستیابی به شاخص «نشت صفر» از اولویت‌های اصلی شرکت است و همه واحدها باید اقدام‌های کنترلی و اصلاحی را به‌ویژه در سطح شرکت‌های گاز استانی به‌صورت جدی و مستمر اجرا کنند.

معاون وزیر نفت در پایان این نشست، رعایت استانداردهای خط مبنای انرژی به‌ویژه در بخش‌های گلخانه‌ای و صنایع را از دیگر اولویت‌های سازمان ذکر کرد.

توکلی همچنین بر جاری‌سازی الزامات آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۶ قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی در سال ۱۴۰۵، تلاش برای پیاده‌سازی الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان با اولویت ساختمان‌ها، تأسیسات اداری و سازمانی تحت اختیار، تقویت تجهیزات اضطراری، رعایت الزامات اچ‌اس‌ئی و اجرای کامل دستورعمل‌های ابلاغی شرکت ملی گاز ایران در تمامی موارد تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه