سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

ترانزیت خارجی مشمول تسهیلات جدید گمرکی شد

گمرک ایران از افزایش اختیارات مدیران گمرکات اجرایی در حوزه ترانزیت داخلی و خارجی با توجه به شرایط فعلی خبر داد.

گمرک
به گزارش خبرگزاری موج

، دفتر ترانزیت گمرک در دستورالعملی خطاب به ناظران و مدیران گمرکات اجرایی نسبت به تفویض اختیار تغییر گمرک خروجی/مقصد اقدام کرده است.

در این اطلاعیه آمده است: با عنایت به شرایط فعلی، تراکم تردد کامیون‌ها در برخی مرزهای خروج و همچنین درنظر گرفتن برخی گمرکات داخلی، به منظور تسریع و تسهیل خروج کالاهای عبوری و حداکثر استفاده از توان گمرکات داخلی، در صورت تقاضای شرکت حمل و نقل بین‌المللی مبنی بر تغییر مرز خروج موضوع تبصره ۲ ماده ۹۵ آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی، ضمن هماهنگی با مدیر کل یا معاونین دفتر ترانزیت یا مدیرکل گمرک خروجی، در صورت عدم بسته بودن مرز جدید که از طریق ناظران یا مدیران گمرکات مربوطه اطلاع‌رسانی می‌گردد، نسبت به پذیرش تقاضا و دستورات لازم اقدام و وصول کالا را به موقع پیگیری نمائید.

همچنین در صورت تقاضای تغییر گمرک مقصد داخلی مشابه عبور خارجی اقدام نمایند. در صورتیکه کالا به گمرک خروجی واصل گردیده و شرکت بدلیل شرایط مرزی تقاضای خروج از مرز دیگر را دارد بدوا با بررسی محفظه و پلمب و تشریفات گمرک خروجی و اعلام وصول نهایی در سامانه اقدام لازم معمول و سپس با همان اسناد و بوسیله همان شرکت حمل با تنظیم اظهارنامه جدید، تودیع تضمین از سوی متقاضی، با پذیرش اظهارنامه و انجام سایر تشریفات قانونی نسبت به ارسال کالا به گمرک خروجی جدید اقدام و وصول کالا به موقع پیگیری شود.

همچنین با توجه به اینکه فعالیت بیش از ۶۰ شرکت حمل و نقل بین المللی تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۵ در سامانه تمدید شود از گمرکات خواسته شد در صورتی که شرکتی در این خصوص درخواستی دارند به مدیرکل یا معاونین دفتر ترانزیت گمرک ایران اعلام تا بلافاصله در سامانه مربوطه اقدام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه