سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

رئیس سازمان بورس:

شفافیت و انصاف، پایه پایداری بازار است

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار امروز ما نیازمند توسعه و سرمایه‌گذاری است و باید در کنار بازدهی، روی موضوع ریسک نیز کار کنیم.

رئیس سازمان بورس
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت الله صیدی روز دوشنبه در همایش مالی اسلامی با موضوع «هوش مصنوعی و آینده مالی اسلامی» اظهار داشت: امروز ابزارهای اسلامی در بازار سرمایه به ابزارهای رایجی تبدیل شده‌اند و در مجموع در جهان نیز شاهد این اتفاق هستیم.

وی بیان داشت: در گذشته، وقتی از مالی اسلامی صحبت می‌شد، بیشتر تصور رعایت و تطبیق داشتیم و این‌طور احساس می‌شد که باید مواردی رعایت شود و نباید از خطوط قرمزی عبور کرد.

صیدی ادامه داد: اما آنقدر روی مباحث و مبانی نظری مالی اسلامی و اقتصاد اسلامی کار شده که از مبانی نظری به پارادایم رعایت و تطبیق رسیده‌ایم و جهان به پارادایم انعطاف، انصاف و تاب آوری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: اوایل تصور می‌شد که فقط بحث فقهی و صرفاً حلال و حرام است اما به قدری در این موضوع به درستی درخصوص مبانی نظری در بازارهای پولی اسلامی و اقتصاد اسلامی کار شد که کم کم به سمت اصول رفتیم.

رئیس سازمان بورس اضافه کرد: امروز بازار سرمایه با وجود همه سختی‌ها، محدودیت‌ها، عدم‌قطعیت‌ها و پیچیدگی‌ها، اما باز هم از تاب آوری لازم برخوردار است.

وی توضیح داد: در یک هفته اخیر شاهد بودیم موضوعاتی همچون مذاکرات در خارج از کشور، مباحث داخلی، شاخص‌های اقتصادی، بودجه، ارز تورم و غیره در بازار اثرگذار شد و همین امروز شاهدیم پس از چند روز منفی بودن بازار بیش از ۷۰ درصد حقیقی‌ها در حال خرید سهام هستند و معاملات به صورت روان انجام می‌شود.

صیدی اظهار داشت: مهم این است که معاملات در یک فضای منصفانه و شفاف با وجود همه عدم قطعیت‌ها در حال انجام است که همان تعریف تاب آوری است.

وی گفت: یکی از شاه‌بیت‌های بازار سرمایه اسلامی، «دارایی‌محور» بودن آن است و به همین دلیل بازار خود را تنظیم کرده و ریسک آن نیز قابل تنظیم است و این برکتی است که در بازار سرمایه داریم.

رئیس سازمان بورس با تشکر از کمیته فقهی سازمان، تاکید کرد: شاهدیم این کمیته پیشرفته‌ترین مصوبات را در سال‌های گذشته داشته که دلیل آن به پویایی فقه شیعه باز می‌گردد که هیچ بن‌بستی در آن نیست.

وی ابراز امیدواری کرد با پیشرفتی که اقتصاد اسلامی در جهان داشته و زحمات انجمن، شاهد بازار بزرگتری باشیم.

صیدی بیان داشت: اصول مالی اسلامی و فقه اسلامی روی موضوع ریسک بسیار خوب کار کرده و هرچند ریسک جزو ذات بازار سرمایه است، اما باید منصفانه توزیع شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه