سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

معاون وزیر صمت خبر داد؛

جایگزینی ۶۵ هزار خودروی فرسوده در کشور/ نوسازی تاکسی‌ها ۱۰۳ درصد رشد کرد

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به روند اجرای طرح ملی نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده گفت: در مجموع ۶۵ هزار دستگاه خودروی فرسوده در کشور جمع‌آوری و با خودروهای نو جایگزین شده که بیانگر رشد ۱۰۳ درصدی در این حوزه است.

فرشاد مقیمی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، فرشاد مقیمی، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)در آیین اجرای طرح ملی نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده اظهار کرد: بخشی از خودروهای جایگزین‌شده امروز به‌صورت نمادین و با حضور مسئولان به متقاضیان تحویل می‌شود و امیدواریم با ارتقای کیفیت خدمات، رضایت شهروندان و مسافران بیش از پیش فراهم شود.

وی افزود: این طرح در سه استان قم، فارس و آذربایجان شرقی در حال اجراست و در استان تهران نیز فرآیند پرداخت تسهیلات و تحویل تاکسی‌ها در جریان است.

رئیس ایدرو با اشاره به نوسازی تاکسی‌های برقی در تهران تصریح کرد: تاکنون ۴۶ دستگاه تاکسی برقی جایگزین شده و ۶۰۰ دستگاه دیگر نیز پس از دریافت تسهیلات در فرآیند تحویل به شهر تهران قرار دارند.

مقیمی ادامه داد: فارغ از این طرح، در سال ۱۴۰۴ نیز ۷۷۷۹ دستگاه تاکسی در قالب برنامه‌های مختلف نوسازی شده است. در مجموع نیز تعداد خودروهای فرسوده جمع‌آوری‌شده و جایگزین‌شده در کشور به ۶۵ هزار دستگاه رسیده است که نسبت به دوره قبل، رشد ۱۰۳ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به الزامات خودروسازان در فرآیند نوسازی گفت: بر اساس سیاست‌های ابلاغی، ۲۰ درصد از عرضه خودروسازان باید به موضوع نوسازی اختصاص یابد و این ظرفیت می‌تواند به تسریع فرآیند اسقاط و جایگزینی کمک کند.

رئیس ایدرو درباره حمایت‌های مالی این طرح اظهار کرد: برای تاکسی‌های برقی حدود ۱.۲ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده و برای تاکسی‌های معمولی نیز پیش‌تر ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات پیش‌بینی شده بود که با توجه به تغییرات قیمت خودرو، نیازمند بازنگری و به‌روزرسانی است.

مقیمی افزود: در حوزه موتورسیکلت نیز تسهیلات از ۲۰۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافته تا با توجه به شرایط اقتصادی کشور، انگیزه متقاضیان حفظ شود. همچنین موضوع قیمت خودروها و گواهی‌های اسقاط نیز در حال بررسی و نهایی‌سازی است و طی روزهای آینده تعیین تکلیف خواهد شد.

وی تأکید کرد: اگر صرفه اقتصادی این طرح برای متقاضیان حفظ شود، نیازی به توصیه و اجبار نخواهد بود و خودِ شرایط اقتصادی، محرک اصلی مشارکت در نوسازی خواهد شد.

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان اینکه اسقاط و نوسازی یک فرآیند مقطعی نیست، گفت: نوسازی ناوگان باید به‌صورت مستمر دنبال شود و این موضوع صرفاً محدود به حمل‌ونقل جاده‌ای نیست، بلکه در حوزه‌های ریلی و دریایی نیز سیاست‌های مشخصی در چارچوب برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است.

مقیمی خاطرنشان کرد: علاوه بر کاهش مصرف سوخت که در برخی خودروهای جایگزین تا ۵۰ درصد برآورد می‌شود، باید به ارتقای پلتفرم‌ها و ارائه خدمات بهتر نیز توجه شود؛ چراکه بخشی از انگیزه مردم برای استفاده از ناوگان عمومی، کیفیت و سطح خدمات دریافتی است.

وی با اشاره به پیگیری سیاست‌های صنعتی در این حوزه افزود: مجموعه سیاست‌های مرتبط با نوسازی و اسقاط با جدیت در وزارت صنعت، معدن و تجارت دنبال می‌شود و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول می‌تواند زمینه اجرای یکپارچه و مؤثر این برنامه‌ها را فراهم کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه