سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

ورود سامانه بارشی از غرب کشور

سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز جمعه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور ابتدا در استان های مرزی واقع در نوار غربی افزایش ابر و بارش باران و برف همراه با وزش باد آغاز می شود.

آب و هوای آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج

، طبق اعلام سازمان هواشناسی، به تدریج در آذربایجان شرقی و دامنه های جنوبی البرز نیز افزایش ابر و در ارتفاعات رگبار پراکنده برف و وزش باد رخ می دهد.

شنبه (۲۰ دی ماه) در کل نوار غربی، دامنه های جنوبی البرز و در برخی نقاط استان های اصفهان، نیمه شمالی بوشهر، فارس، یزد و خراسان رضوی بارش باران و برف و وزش باد پیش بینی می شود.همچنین در سواحل دریای خزر ابرناکی، وزش باد شمالی، کاهش دما، بارش باران، در دامنه و ارتفاعات بارش برف، مه گرفتگی و وزش باد رخ می دهد.

یکشنبه (۲۱ دی ماه) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و جنوب سیستان و بلوچستان بارش پراکنده و افزایش وزش باد پیش بینی می شود و بتدریج سامانه از شرق کشور خارج می شود.

دوشنبه (۲۲ دی ماه) تنها در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر افزایش ابر، وزش باد و در ارتفاعات رگبار پراکنده رخ می دهد.

سه شنبه (۲۳ دی ماه) سامانه بارشی دیگری از غرب کشور وارد شده که سبب ابرناکی و بارش در نوار غربی و دامنه های جنوبی البرز می شود.

تا ظهر شنبه (۲۰ دی ماه) در شهرهای صنعتی از جمله تهران، کرج و اسفهان تداوم انباشت آلودگی جو پیش بینی می شود.

روز شنبه (۲۰ دی ماه)در جنوب، مرکز و در نوار شرقی کشور افزایش وزش باد و در برخی مناطق گرد و خاک انتظار می رود. طی امروز و فردا نیز خلیج فارش و شنبه دریای خزر مواج است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه