سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

بانک پارسیان در بورس تهران افزایش سرمایه داد

«بانک پارسیان» با سرمایه اسمی ۱۵.۶ همتی، در بورس تهران ۵۷.۳ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده و تقریبا ۶% از مارکت کل گروه بانکی را تشکیل داده است. اخیرا جلسه مجمع عمومی فوق العاده داشته و افزایش سرمایه اسمی ۹۹% به میزان ۱۵.۵ همت از محل سود انباشته به تصویب سهامداران رسیده است.

بانک پارسیان
به گزارش خبرگزاری موج

، مهمترین اثر این رویداد، بهبود کفایت سرمایه «وپارس» است. در آخرین صورت های مالی حسابرسی شده، نسبت کفایت سرمایه در سطح مثبت ۵% گزارش شده که خب! نسبت به دوره مقایسه ای یعنی منفی ۳% بهبود چشمگیری را نشان می دهد. 

شایان ذکر است که «وپارس» در مسیر یک برنامه افزایش سرمایه قرار دارد و افزایش ۹۹% از محل سود انباشته، تنها بخشی از برنامه جامع تیم مدیریتی در خصوص افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه است! بنابراین در آینده نزدیک، روند نسبت کفایت سرمایه صعودی ارزیابی می شود. 

در آذر ۱۴۰۴ آمار جالبی در گزارش ماهانه «وپارس» به چشم می خورد! رقم تسهیلات اعطایی به حوالی ۴۶ همت رسیده و این در حالیست که در دوره مشابه یعنی آذر ۱۴۰۳ این رقم برابر با ۱۴.۸ همت بوده! عملا شاهد جامپ بیش از ۳ برابری رقم تسهیلات اعطایی در بانک هستیم که خب! درآمد اصلی بانک از محل همین تسهیلات اعطایی ایجاد می شود. 

درآمد استراتژیک « وپارس » یعنی درآمد ناشی از تسهیلات اعطا شده، در آذر ماه در سطح ۴.۶۳ همت گزارش شده است. این رقم نسبت به دوره مشابه رشد ۱۱۱% را ثبت کرده که خب! اگر تورم سالانه را ۶۰% در نظر بگیریم، بانک به خوبی توانسته درآمد استراتژیک خود را بیشتر از تورم رشد دهد. 

در این مدت یک ساله، سرفصل حجم سپرده های دریافتی از مشتریان که یکی از مهمترین شاخص های سنجش نقدینگی و قدرت تسهیلات دهی بانک پارسیان است، از ۳۵۱ همت به بیش از ۴۷۶ همت رسیده و رشد تقریبا ۱۲۵ همتی را ثبت کرده است. به بیان بهتر، در ۱۲ ماه گذشته، به طور میانگین هر ماه تقریبا ۱۰.۵ همت جذب سپرده داشته است! 

چرخش عملیاتی قابل توجهی در «وپارس» شاهد هستیم! تراز عملیاتی ماهانه در آذر ماه مثبت شده است! بدین صورت که با احتساب ۵.۹۱ همت درآمدهای عملیاتی و ۵.۶۲ همت هزینه های اصلی، رقم تراز عملیاتی در سطح مثبت ۲۹۶ میلیارد تومان محاسبه شده که خب! این پارامتر بنیادی در آذر ۱۴۰۳ برابر با منفی ۱.۵ همت بوده!! 

البته در آبان ۱۴۰۴ نیز رقم تراز عملیاتی «وپارس» در سطح مثبت ۱۹۸ میلیارد تومان بوده و در آذر ماه با رشد تقریبا ۵۰% به حوالی ۲۹۶ میلیارد تومان رسیده و به نظر می رسد که این روند بهبود تراز یا همان سود عملیاتی ادامه دار باشد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه