سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

درخواست‌های جدید تأسیس شرکت هواپیمایی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی‌شود

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری، ایمنی پرواز را مهم‌ترین مأموریت این سازمان عنوان کرد و گفت: درخواست های جدید برای تاسیس شرکت هواپیمایی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود.

شرکت هواپیمایی
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، کاپیتان ابوذر شیرودی در نخستین نشست هم‌اندیشی با معاونان و مدیران سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ایمنی رسالت اصلی و اولویت نخست سازمان هواپیمایی کشوری به شمار می رود بنابراین هیچ‌گونه اغماض یا مصلحت‌اندیشی در حوزه ایمنی پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه تعامل و همکاری با شرکت‌های هواپیمایی همواره در دستور کار سازمان قرار دارد، افزود: با وجود این رویکرد تعاملی، در موضوع ایمنی پرواز هیچ مصلحتی پذیرفته نخواهد شد و از مجموعه استاندارد پرواز انتظار می‌رود موضوع ایمنی را به‌صورت جدی و شفاف به شرکت‌ها ابلاغ و پیگیری کنند.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری یکی از برنامه‌های مهم این سازمان را کاهش میانگین عمر ناوگان هوایی کشور دانست و گفت: ساماندهی ناوگان فعال داخل کشور و ارتقای سطح ایمنی هواپیماها از اولویت‌های اصلی ماست.

کاپیتان شیرودی با بیان اینکه با راه‌اندازی شرکت‌های هواپیمایی با یک یا دو فروند هواپیما مخالف هستیم، افزود: اصلاح آیین‌نامه تأسیس شرکت‌های هواپیمایی با هدف افزایش ظرفیت صندلی‌های پروازی انجام شد، از این‌رو تا اطلاع ثانوی و تا زمان تعیین تکلیف نهایی تعداد شرکت‌ها و درخواست‌های موجود، درخواست های جدید برای تاسیس شرکت هواپیمایی پذیرفته نمی شود.

 

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: پس از اصلاح آیین‌نامه و تصویب نهایی قانون، روند صدور مجوزها از سر گرفته خواهد شد.

 

کاپیتان شیرودی درباره قیمت بلیت هواپیما نیز گفت: قیمت‌گذاری دستوری توسط سازمان  با مقاومت شرکت‌های هواپیمایی مواجه می‌شود بنابراین برای کنترل قیمت‌ها، افزایش واقعی عرضه صندلی و اعمال نظارت هوشمند صورت می گیرد. 

وی همچنین با اشاره به لزوم اصلاح نظام حکمرانی، اظهار داشت: برنامه ما حمایت همه‌جانبه از ارکان اصلی صنعت حمل ونقل هوایی به‌ویژه شرکت‌های هواپیمایی، شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) است.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری بیان کرد: تمام تلاش ما بر اصلاح نظام حکمرانی متمرکز شده تا بتوانیم حمایت جامع و مؤثری از تمامی فعالان صنعت هوانوردی کشور داشته باشیم.

کاپیتان شیرودی در پایان خواستار بازنگری و تقویت کمیته‌های تخصصی سازمان شد و با اشاره به موضوع معیشت کارکنان تأکید کرد: اصلاح وضعیت معیشتی کارکنان به‌صورت جدی در حال پیگیری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه