English

سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی هشدار داد؛

مسئولیت خطاهای وکالتی برعهده متقاضی است

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی اعلام کرد متقاضیان موظف‌اند مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب وکالتی تعیین‌شده تا روز ۱۰ آذر مسدود کنند و هرگونه ثبت وکالت با عنوانی غیر از عنوان رسمی، موجب محرومیت از نام‌نویسی خواهد شد.

خودروهای وارداتی
به گزارش خبرگزاری موج

، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی اعلام کرد مهلت ثبت‌نام این دوره تا روز شنبه ۱۵ آذر تمدید شده است و متقاضیان تنها در صورت وکالتی‌کردن حساب بانکی خود با عنوان رسمی سامانه امکان نام‌نویسی خواهند داشت.

براساس این اطلاعیه، متقاضیان از روز سه‌شنبه چهارم آذر تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۱۰ آذر می‌توانند یکی از حساب‌های خود را در شعب بانک‌های واجد شرایط به نام سامانه وکالتی کنند و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در آن مسدود نگه دارند.

سامانه تأکید کرد اقدام به وکالتی‌کردن حساب با هر عنوان دیگری غیر از عنوان اعلام‌شده، موجب عدم امکان ثبت‌نام خواهد شد و این سامانه هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال چنین خطاهایی بر عهده نمی‌گیرد.

براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، نام‌نویسی و انتخاب دو اولویت خرید برای متقاضیانی که وکالتی‌کردن حساب را به‌درستی انجام داده‌اند، از پایان مهلت مسدودسازی تا روز ۱۵ آذر از طریق نشانی اینترنتی salecars.ir فراهم خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه