سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

ترافیک سنگین در آزادراه کرج – تهران/محمدشهر تا پل کلاک قفل شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: ترافیک در آزادراه کرج – تهران در محدوده محمدشهر تا پل کلاک به‌صورت سنگین و نیمه‌متوقف گزارش شده است.

ترافیک جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در آزادراه کرج – تهران خبر داد و اعلام کرد: در محدوده محمدشهر تا پل کلاک حجم خودروها به حدی افزایش یافته که عبور و مرور به‌صورت کند و پراکنده انجام می‌شود و احتمال افزایش تراکم تا ساعات ظهر وجود دارد. این محور در ساعات صبحگاهی همواره یکی از پرترددترین مسیرهای ورودی به تهران است و با موج رفت‌و‌برگشت نیروهای شاغل در پایتخت، فشار بیشتری را متحمل می‌شود.

به گزارش این مرکز، ترافیک در آزادراه کرج – قزوین نیز بین پل حصارک تا کمالشهر سنگین اعلام شده و رانندگان در این مسیر با توقف‌های مکرر مواجه هستند. همچنین در برخی مقاطع محور شهریار – تهران و بزرگراه ورامین – تهران، محدوده قلعه نو نیز حجم خودروها بالا بوده و سرعت متوسط کاهش یافته است. کارشناسان راهنمایی و رانندگی توصیه کردند رانندگان با حفظ فاصله طولی و پرهیز از تغییر مسیرهای ناگهانی، از بروز انسدادهای بیشتر جلوگیری کنند.

بر پایه گزارش لحظه‌ای سامانه‌های هوشمند ترافیکی، تردد در محورهای شمال کشور از جمله چالوس، هراز و فیروزکوه و نیز مسیرهای آزادراه تهران – پردیس، تهران – شمال و قزوین – رشت در هر دو جهت رفت و برگشت روان است و هیچ انسدادی یا محدودیت جوی در آنها گزارش نشده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه