سرخط خبرها
  • کولیوند: گزارشی از شیوع بیماری در میان زائران نداشته‌ایم
  • انفجار معدن مس دلیجان، ۲ کشته بر جای گذاشت
  • افزایش سقف تسهیلات دانش‌بنیان‌ها به ۱۰۰ درصد فروش
  • ۲۵ هزار کودک به فرزندخواندگی رفتند؛ تغییر مسیر حمایت از کودکان بهزیستی
  • دردسر بزرگ پرسپولیس برای جدایی بازیکن خارجی/استقلال درگیر شکایت‌های نیم همتی
  • کمبود اتوبوس زائران در مرز صفری مهران
  • سایپا قیمت پراید وانت را بالا برد
  • دو دستاورد راهبردی ایران در مسیر سوخت پاک و تراشه‌های نسل نو
  • شهرک‌های صنعتی همچنان درگیر خاموشی هستند
  • بقائی به پادشاه بحرین: برتری در اسلام به زبان عربی نیست
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش

سقف تاریخی بورس شکست

شاخص کل بورس تهران با رشد بیش از ۴۷ هزار واحد به رقم بی‌سابقه سه‌میلیون و ۲۶۵ هزار و ۳۳۷ واحد رسید.

بورس
به گزارش خبرگزاری موج

، بازار سرمایه ایران امروز (دوشنبه) با ثبت رشد تاریخی ۴۷ هزار و ۷۲۴ واحد، مرز سه‌میلیون و ۲۶۵ هزار و ۳۳۷ واحد را پشت سر گذاشت و رکورد پیشین اردیبهشت‌ماه را شکست. بدین ترتیب شاخص کل بورس تهران از محدوده دو‌میلیون و ۲۵۲ هزار واحد عبور کرد؛ رکوردی که از بهار امسال تا کنون پابرجا مانده بود.

در پایان معاملات امروز، تعداد سهام مثبت بورس به ۲۴۸ نماد و سهام منفی به ۹۲ نماد رسید. در مجموع ۵۷۸ هزار فقره معامله با ارزشی حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان در بازار انجام شد و شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۷۱۶۲ واحد در عدد ۹۳۵ هزار و ۹۹۷ واحد قرار گرفت. شاخص فرابورس نیز با رشد ۱۹۹ واحد به رقم ۲۸ هزار و ۲۲۰ واحد رسید و ارزش معاملات آن رقم چشمگیر ۵۷۳ هزار میلیارد تومان را ثبت کرد.

نمادهای فارس، فملی و فولاد بیشترین اثر افزایشی در شاخص کل داشتند و در فرابورس نیز سامان، زاگرس و فزر بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص گذاشتند. بر اساس آمار رسمی، ارزش معاملات خرد شامل صندوق‌های سهامی و مبادلات فردی به رقم ۱۴.۵ همت رسیده که نسبت به دوره پس از جنگ ۱۲ روزه تقریبا سه برابر افزایش یافته است.

در مهرماه امسال شمار سهام‌داران فعال حقیقی و حقوقی به حدود ۵۹۵ هزار نفر رسید و بیشترین گردش در معاملات مربوط به سه صنعت فلزات اساسی، فرآورده‌های نفتی و شیمیایی بود. بررسی شاخص‌ها نشان می‌دهد بازار سرمایه طی دو ماه گذشته از محدوده ۲.۴ میلیون واحد به بیش از ۳.۲ میلیون واحد رسیده و در همین دوران، شاخص کل ۲۱ درصد و شاخص فرابورس بیش از ۱۴ درصد رشد داشته است.

تحلیلگران معتقدند بازگشت آرامش سیاسی و افزایش امید به ثبات اقتصادی، سبب حرکت سرمایه‌ها از بازارهای موازی به سمت بورس شده است. این روند به‌ویژه در عرضه‌های اولیه جدید که قرار است تا پایان سال به ۱۰ مورد برسد، استمرار خواهد یافت و می‌تواند موجب حفظ روند صعودی شاخص در هفته‌های آینده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه