سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

رئیس سازمان فناوری اطلاعات:

تحریم‌ها با ظرفیت‌ داخلی بی‌اثر می‌شوند

معاون وزیر ارتباطات گفت: اتکا به نیروهای جوان و زیرساخت‌های بومی در حوزه فناوری اطلاعات، رویکردی است که می‌تواند اثرات مکانیزم ماشه یا هرگونه فشار اقتصادی را کاهش دهد.

محمد محسن صدر رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد محسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ، با اشاره به شرایط طولانی‌مدت تحریم علیه کشور، گفت: اعمال تحریم‌ها برای ما موضوع تازه‌ای نیست؛ ایران سال‌هاست که در این وضعیت قرار دارد، اما با استفاده از توان داخلی و اتکا به جوانان خلاق در حوزه فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت‌ها و پلتفرم‌های بومی، توانسته‌ایم بسیاری از آثار آن را خنثی کنیم.

وی درباره تأثیرات احتمالی مکانیزم ماشه بر حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: ایران همواره به دنبال تعاملات بین‌المللی بوده و هرگز از آن گریزان نبوده است، اما در شرایط تحریم، راهکار ما اتکا به ظرفیت‌های داخلی و تسهیل فعالیت شرکت‌ها و افراد در این عرصه است.

صدر افزود: خوشبختانه همه سازمان‌ها و نیروهای جوان پای کار هستند و مسیر توسعه فناوری اطلاعات کشور با نقشه راهی روشن دنبال می‌شود.» وی ابراز امیدواری کرد که این مسیر به سرانجام مطلوب برسد و ایران بتواند در حوزه فناوری اطلاعات به سطح بالاتری از استقلال و توانمندی دست یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه