سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر نیرو در جمع خبرنگاران مطرح کرد،

استفاده از پساب شهری به جای آب شرب

وزیر نیرو از بهره‌برداری رسمی سامانه خنک‌کاری هوای ورودی توربین در نیروگاه سیکل ترکیبی پرند خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، ۹۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد.

علی آبادی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در حاشیه مراسم بهره‌برداری از سامانه خنک‌کاری هوای ورودی توربین نیروگاه سیکل ترکیبی پرند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این طرح یکی از کم‌هزینه‌ترین و سریع‌ترین روش‌ها برای افزایش ظرفیت تولید برق در نیروگاه‌ها به شمار می‌رود.

وی افزود: با بهره‌برداری از این سامانه، توان تولیدی نیروگاه پرند ۹۰ مگاوات افزایش یافته که معادل نیاز برق ۹۰ هزار خانوار است. این عدد در شرایط پیک مصرف تابستان می‌تواند نقش مهمی در پایداری شبکه ایفا کند.

علی‌آبادی با اشاره به استفاده از پساب شهری در فرآیند خنک‌سازی توربین‌ها تصریح کرد: آب کالایی ارزشمند است و در این پروژه به‌جای استفاده از آب شرب، از پساب تصفیه‌شده شهر پرند بهره گرفته شده است. بر اساس قانون، صنایع موظفند نیاز آبی خود را از طریق پساب تأمین کنند و نیروگاه‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

وزیر نیرو با بیان اینکه توربین‌های گازی برای شرایط استاندارد طراحی می‌شوند، گفت: در مناطق گرم و خشک همچون تهران که فاصله زیادی با شرایط ایزو وجود دارد، دمای بالا موجب کاهش راندمان تولید می‌شود. سامانه خنک‌کاری مدیا با کاهش دمای هوای ورودی توربین عملکردی مشابه کولر آبی دارد و باعث افزایش ظرفیت تولید برق می‌شود.

وی در ادامه به پروژه انتقال آب سد طالقان نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه به صورت معجزه‌آسا در حال پیشرفت است. فاز اول و دوم تا تصفیه‌خانه کرج به پایان رسیده و فاز نهایی آن تا تهران نیز طی روزهای آینده به بهره‌برداری خواهد رسید که سهم قابل توجهی در تأمین آب شرب پایتخت خواهد داشت.

علی‌آبادی در پایان بر ضرورت مدیریت مصرف و بازچرخانی آب تأکید کرد و افزود: برای آبیاری فضای سبز نباید از آب تازه استفاده شود و کشاورزی نیز باید با روش‌های نوین و بر اساس استانداردهای روز انجام شود تا بدون آسیب از دوره کم‌آبی عبور کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه