English

پیش‌فروش محصولات سایپا از هفته آینده به‌مناسبت میلاد پیامبر (ص) آغاز می‌شود

رئیس اداره برنامه‌ریزی روش‌های فروش گروه سایپا، اعلام کرد پیش‌فروش محصولات این شرکت از هفته آینده و همزمان با میلاد پیامبر اکرم (ص) برای متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده آغاز خواهد شد.

پیش‌فروش محصولات سایپا از هفته آینده به‌مناسبت میلاد پیامبر (ص) آغاز می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج

، همزمان با فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص)، گروه خودروسازی سایپا طرح جدید پیش‌فروش محصولات خود را رونمایی می‌کند.

رضا صمیمی، رئیس اداره برنامه‌ریزی روش‌های فروش سایپا، با اشاره به آغاز این طرح از هفته آینده گفت: در این مرحله متقاضیان عادی، افراد مشمول طرح جوانی جمعیت و دارندگان خودروهای فرسوده می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند.

وی افزود: جزئیات دقیق شامل مدل خودروها، زمان‌بندی ثبت‌نام، شرایط تحویل و مبلغ پیش‌پرداخت طی روزهای آینده از طریق سایت رسمی سایپا و رسانه‌ها اعلام خواهد شد.

این اقدام سایپا در راستای افزایش عرضه خودرو، پاسخ به تقاضای عمومی و حمایت از نوسازی ناوگان فرسوده کشور انجام می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه