English

رئیس کل بانک مرکزی برای بررسی مشکلات صادرات و تولید وارد تبریز شد

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی با هدف بررسی میدانی و تصمیم‌گیری برای تسهیل صادرات و تامین مالی تولیدکنندگان، وارد تبریز، مرکز استان آذربایجان شرقی شد.

رئیس کل بانک مرکزی برای بررسی مشکلات صادرات و تولید وارد تبریز شد
به گزارش خبرگزاری موج

،   محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، روز دوشنبه ۱۰ شهریور ماه، در ادامه سفرهای استانی دولت چهاردهم وارد تبریز، مرکز استان آذربایجان شرقی شد.

هدف از این سفر یک‌روزه، بررسی و تصمیم‌گیری میدانی برای تسهیل فرآیند صادرات، رفع موانع تامین مالی بخش تولید و حل مشکلات سرمایه در گردش تولیدکنندگان اعلام شده است.

در بدو ورود، فرزین به همراه استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران استانی بر مزار شهید آیت‌الله آل‌هاشم و شهدای استان—به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران—حضور یافته و با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید بیعت کرد.

در این سفر، رئیس‌کل بانک مرکزی را معاونان ارزی، سیاستگذاری پولی، تنظیم‌گری و نظارت، اعضای هیات عالی بانک مرکزی، مدیران عامل بانک‌ها، رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها و رئیس کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی همراهی می‌کنند.

برنامه‌های کاری فرزین شامل دیدار و گفت‌وگو با فعالان اقتصادی و تجار، شرکت در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، حضور در مجمع نمایندگان استان، جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان و بازدید از کارخانه تراکتورسازی تبریز و سخنرانی برای مدیران صنعتی این مجموعه است.

این اقدامات با هدف رونق تولید، تقویت صادرات غیرنفتی، بهبود شبکه بانکی و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی استان صورت می‌گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه