سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

افت شتاب رشد فروش خودروهای برقی در چین

فروش جهانی خودروهای برقی در جولای، نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته ۲۱ درصد رشد داشته که همزمان با کاهش فروش خودروهای پلاگین هیبریدی در چین، کمترین نرخ رشد از ژانویه و کمتر از نرخ ۲۵ درصد در ژوئن است.

خودروهای برقی
به گزارش خبرگزاری موج

، چین، بزرگترین بازار خودرو در جهان بوده و بیش از نیمی از فروش جهانی خودروهای برقی را به خود اختصاص داده است که طبق داده‌های شرکت تحقیقاتی «رو موشن»، شامل خودروهای تمام برقی و پلاگین هیبریدی‌ می‌شود. رشد کلی فروش خودرو در چین در جولای، کاهش یافت و بی‌وای‌دی، بزرگترین تولیدکننده خودروهای برقی در جهان، سومین کاهش ماهانه رجیستری را ثبت کرد.

داده‌های شرکت «رو موشن» نشان می‌دهد که فروش جهانی خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی در جولای، به ۱.۶ میلیون دستگاه خودرو، افزایش یافت.

«چارلز لستر»، مدیر داده‌های «رو موشن»، گفت: رشد فروش خودروهای برقی چین که در نیمه اول سال میلادی جاری به طور متوسط ۳۶ درصد در ماه بود، تحت تاثیر توقف برخی از طرح‌های یارانه‌ای برای خرید خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی، به ۱۲ درصد در جولای کاهش یافت.

فروش خودرو در چین به حدود یک میلیون دستگاه رسید. فروش در اروپا با ۴۸ درصد افزایش، به حدود ۳۹۰ هزار دستگاه رسید و فروش در آمریکای شمالی با ۱۰ درصد افزایش، به بیش از ۱۷۰ هزار دستگاه رسید. فروش در سایر نقاط جهان با ۵۵ درصد افزایش، به بیش از ۱۴۰ هزار دستگاه رسید.

مدیر داده‌های «رو موشن» گفت: با وجود تفاوت‌های منطقه‌ای، روند کلی پذیرش خودروهای برقی در سال ۲۰۲۵ همچنان به شدت صعودی است.

طبق گزارش رویترز، «چارلز لستر»، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که فروش خودروهای چینی از ماه اوت با فراهم شدن بودجه جدید برای طرح‌های یارانه‌ای، به رشد قوی بازگردد، در حالی که کاهش اعتبارات مالیاتی آمریکا برای خرید یا اجاره خودروهای برقی جدید در پایان سپتامبر به تقاضا در این کشور، آسیب خواهد رساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه