سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران:

۸۰ درصد سوخت مصرفی نیروگاه‌های برق گازطبیعی است

توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه بیش از ۸۰ درصد سوخت مصرفی نیروگاه‌ها گازطبیعی است، تأکید کرد: این رقم در سایر کشورها ۲۰ تا ۲۲ درصد است.

سعید توکلی
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید توکلی امروز (سه‌شنبه، هفتم مرداد) در آئین رونمایی از خودروی مدیریت بحران شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه وابستگی ۷۵ درصدی سبد انرژی کشور به گازطبیعی از لحاظ امنیتی و اقتصادی توجیه منطقی ندارد، گفت: مجموعه شرکت ملی گاز ایران در تداوم پویش‌های ریاست‌جمهوری مبنی بر بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر، آماده همکاری و اقدام مؤثر است.

وی با اشاره به وجود ناترازی انرژی در سطح کشور افزود: یکی از مکانیزم‌های رفع این موضوع به‌ویژه در حوزه نیروگاهی، به‌کارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر است.

معاون وزیر نفت در امور گاز به عملکرد مطلوب مجموعه وزارت نفت در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: آمادگی، تاب‌آوری، هم‌افزایی و مهم‌تر از همه چابکی کارکنان، نقطه عطفی در عملکرد افتخارآفرین مجموعه وزارت نفت از نقطه تولید تا توزیع گاز بود.

توکلی، مردمی بودن، تعهد و آمادگی در لحظه و مصمم بودن برای حفظ رفاه و آسایش مردم را از ویژگی بارز کارکنان شرکت گاز دانست و بیان کرد: در استان سردسیری نظیر آذربایجان شرقی به رغم افت شدید فشار گاز در منطقه آبش‌احمد، با اهتمام همکاران صدیق هیچ قطعی گازی اتفاق نیفتاد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد سوخت مصرفی نیروگاه‌ها از گازطبیعی است، تصریح کرد: این رقم در سایر کشورها ۲۰ تا ۲۲ درصد بود، ضرورت دارد وزارت نیرو با مکانیزم‌های جدید و منطقی در افزایش توان تولید و بکارگیری سایر سوخت‌ها، اقدام و زمینه حفظ محیط زیست را فراهم سازد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه