English

سرمایه‌گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی بنیاد برکت برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مبارکه

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از امضای تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس در شهرستان مبارکه خبر داد.

سرمایه‌گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی بنیاد برکت برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مبارکه
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، امیرحسین مدنی،مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)  در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری ۶۰۰۰ میلیارد ریالی جهت راه اندازی نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس و تجمیعی در شهرستان مبارکهظه اظهار کرد: یکی از رویکردهای فعلی کشور در حوزه انرژی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس است که می‌تواند بخشی از ناترازی انرژی را جبران کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه با مشارکت یک مجموعه صنعتی بزرگ در حوزه فولاد و با سرمایه‌گذاری مشترک بنیاد برکت و صندوق اشتغال ستاد اجرایی فرمان امام منعقد شده و بر اساس آن، طی یک سال آینده مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان به این طرح اختصاص خواهد یافت.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اهداف اجرای این طرح گفت: با اجرای این پروژه، ظرفیت تولید انرژی برق کشور تا ۲۰ مگاوات افزایش می‌یابد و بیش از ۴ هزار خانوار به صورت مستقیم در این فرایند مشارکت خواهند داشت.

مدنی ادامه داد: برق تولیدی این نیروگاه‌ها به وزارت نیرو فروخته می‌شود و از محل این درآمد، اقساط تسهیلات مربوطه بازپرداخت شده و سود حاصل نیز در اختیار خانوارها قرار می‌گیرد. نیروگاه‌های مذکور تا ۲۰ تا ۲۵ سال قابلیت بهره‌برداری خواهند داشت.

وی همچنین به برنامه‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در سال جاری اشاره و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴، اجرای ۱۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی خرد در دستور کار قرار دارد که از این تعداد، ۵ هزار طرح در قالب بنگاه‌ها و کارگاه‌ها و ۹۵ هزار طرح نیز در قالب تسهیلات خرد اجرا خواهد شد.

 

 از ناترازی برق تا خودکفایی انرژی؛ فولاد مبارکه نیروگاه‌های خورشیدی می‌سازد

 سعید زرندی، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در ادامه مراسم بیان کرد : نگاه ما در این طرح، استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی صنایع در قبال اثرات زیست‌محیطی و اجتماعی ناشی از فعالیت‌های صنعتی است.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح‌ها به صورت پراکنده در نقاط مختلف شهرستان و در قالب برنامه‌های سلامت‌محور دنبال می‌شود، افزود: این اقدام در راستای سیاست‌های کلان مجموعه فولاد مبارکه و بر اساس تأکیدات قرآنی در خصوص انفاق و قرض‌الحسنه انجام می‌شود تا علاوه بر کمک به اقشار نیازمند، زمینه بازگشت و استمرار آن نیز فراهم شود.

زرندی با بیان اینکه پروژه احداث نیروگاه‌های خورشیدی، پاسخ به یکی از دغدغه‌های جدی کشور در حوزه انرژی است، گفت: فولاد مبارکه از ابتدای سال جاری به دلیل ناترازی‌های موجود، با محدودیت‌هایی در دریافت برق از شبکه مواجه بوده و این مسئله بر تولید تأثیرگذار بوده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به بهره‌برداری از فاز اول پروژه خورشیدی با ظرفیت ۱۲ مگاوات، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای تولید ۱۶۰۰ مگاوات انرژی از طریق نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفته و هدف این است که با بهره‌گیری ۱۰۰ درصدی از این ظرفیت، نیاز مجموعه از شبکه سراسری به حداقل برسد.

وی افزود: در راستای این طرح، تصمیم گرفته شد بخشی از انرژی تولیدی به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) اختصاص یابد تا ضمن بهره‌مندی آنان از انرژی پاک، زمینه خودکفایی و بی‌نیازی آنان نیز فراهم شود.

زرندی در پایان ابراز امیدواری کرد با مشارکت همگانی و تداوم این رویکرد، خیر و برکت این طرح نصیب مردم محروم منطقه شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه