سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین

قیمت نفت جهانی افزایش یافت

قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر داده‌های اقتصادی قوی‌تر از حد انتظار بزرگترین مصرف‌کنندگان نفت جهان و نشانه‌هایی از کاهش تنش‌های تجاری، افزایش یافت و روند کاهشی سه روز گذشته را معکوس کرد.

قیمت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

، قیمت نفت برنت با هشت سنت معادل ۰.۱ درصد افزایش، به ۶۸ دلار و ۶۰ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۶۶ دلار و ۵۴ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص نفتی در معاملات چهارشنبه، بیش از ۰.۲ درصد کاهش یافتند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اعلام کرد نامه‌هایی که کشورهای کوچک‌تر را از نرخ تعرفه‌های آمریکا مطلع می‌کند، به زودی منتشر خواهد شد و روز چهارشنبه گفت: احتمالا، تعرفه‌های کلی ۱۰ یا ۱۵ درصدی را برای کشورهای کوچک‌تر اعمال خواهد کرد. هفته جاری، توافق‌های جدیدی با اندونزی و ویتنام اعلام شد.

ترامپ همچنین خوش‌بینی جدیدی در مورد چشم‌انداز توافق با پکن در مورد جریان مواد مخدر غیرقانونی ارائه کرد و گفت توافق تجاری با هند بسیار نزدیک است و احتمالا توافقی هم با اروپا حاصل خواهد شد.

تینا تِنگ، تحلیلگر مستقل بازار نفت گفت: ترامپ لحن خود را در مورد چین ملایم‌تر کرد و نرخ‌های تعرفه پایین‌تری را برای کشورهای کوچک‌تر پیشنهاد داد که به عنوان تحولات مثبت در چشم‌انداز تجارت جهانی تلقی می‌شوند. داده‌های اقتصادی بهتر از حد مطلوب چین و کاهش بیش از حد انتظار ذخایر آمریکا، هر دو از عوامل حمایت کننده از افزایش قیمت نفت بوده‌اند.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا، روز چهارشنبه، اعلام کرد که ذخایر نفت آمریکا، هفته گذشته، ۳.۹ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۴۲۲.۲ میلیون بشکه رسید که کاهش چشمگیرتری در مقایسه با پیش‌بینی کاهش ۵۵۲ هزار  بشکه‌ای بود و فعالیت قوی‌تر پالایشگاه‌ها، عرضه محدودتر و افزایش تقاضا را منعکس کرد.

با این حال، افزایش بیش از حد انتظار ذخایر بنزین و دیزل آمریکا، افزایش قیمت‌ها را محدود کرد.

بر اساس گزارش رویترز، داده‌ها همچنین نشان داد که میزان واردات نفت به چین در ژوئن نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۸.۵ درصد افزایش یافته که نشان‌دهنده تقاضای بیشتر برای سوخت است.

جان پیزی، رئیس شرکت مشاوره استراتاس، گفت: این حمایت اخبار مثبت، ناشی از کاهش تنش‌های تجاری میان چین و آمریکا بوده است، زیرا ترامپ، ممنوعیت فروش تراشه‌های هوش مصنوعی به چین را به همزمان با اعلام توافق تجاری با اندونزی، لغو کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه