English

ثبت اطلاعات قراردادهای منعقده خارج از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت تصویب شد

ثبت اطلاعات قراردادهای منعقده خارج از سامانه ستاد پس از بحث و تبادل نظر مورد تصویب کارگروه سامانه تدارکات الکترونیک دولت قرار گرفت و آمار عملکرد این سامانه تا پایان خردادماه امسال ارایه شد.

ثبت اطلاعات قراردادهای منعقده خارج از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت تصویب شد
به گزارش خبرگزاری موج

​، حمید توفیقی، سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و دبیر کارگروه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت از برگزاری چهلمین جلسه این کارگروه خبر داد ‌و اظهار داشت: این جلسه با حضور نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات کشور، وزارت اطلاعات، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت نفت، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان فناوری اطلاعات ایران به‌صورت حضوری در محل مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برگزار شد.

وی افزود: طبق دستور جلسه چهلم، بحث و بررسی در مورد سه موضوع اصلی «بررسی پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص ایجاد و امکان فنی ثبت اطلاعات قراردادهای منعقد شده خارج از سامانه»، «ارایه آمار عملکرد سامانه ستاد تا پایان خردادماه ۱۴۰۴» و همچنین «درخواست از اعضای کارگروه جهت شناسایی و اعلام چالش‌های فرآیندی که رفع آنها مانع قانونی دارد»، صورت پذیرفت.

سرپرست مرکز تتا گفت: پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع «بررسی پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص ایجاد و امکان فنی ثبت اطلاعات قراردادهای منعقد شده خارج از سامانه»، نهایتاً متن به شرح زیر مورد تایید اکثریت اعضا کارگروه قرارگرفت.

آرش عسکری، مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، در این جلسه به بیان گزارشی آماری در خصوص عملکرد سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) پرداخت و اظهار داشت: تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴، مجموع تعداد معاملات انجام شده در این سامانه به بیش از ۲ میلیون و ۶۲۸ هزار فقره معادل چهار هزار ‌ ۴۲۰ هزار میلیارد تومان (۴۴۲۰ همت) رسید که از این مبلغ، حدود چهار هزار و۳۱۷ همت سهم معاملات دولتی و ۱۰۳ همت سهم مزایده‌های اجرای احکام قوه قضائیه است.

وی افزود: در این مدت، ۲۸‌هزار و ۷۲۹ دستگاه اجرایی، ۶۸ هزار و ۸۸۸ تامین‌کننده، ۷۱۰ هزار و ۷۷۶ مزایده‌گر و ۸۹۱ هزار و ۸۰۹ کاربر در سامانه ستاد فعالیت داشته‌اند.

در اجرای تحقق اهداف ذیل جدول ماده ۱۰۴ قانون برنامه هفتم پیشرفت ج. ا.ا. ، ضوابط اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ و ماده ۱۹ نقشه راه دولت هوشمند مصوب جلسه ۱۹۴ شورای عالی اداری (ابلاغیه شماره ۶۷۲۶ مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۳۱) به‌منظور ایجاد و استقرار نظام یکپارچه مدیریت مالی دولت با ارتقاء عملکردی و کیفی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت «ستاد» و پرداخت هدفمند به ذینفع نهایی، ماده (۱۵) قانون ارزش‌افزوده مصوب ۱۴۰۰ و سامانه مؤدیان و بنا به پیشنهاد سازمان برنامه ‌و بودجه کشور مقرر شد:

۱- دستگاه‌های اجرایی مشمول سامانه تدارکات الکترونیکی دولت که تاکنون برخلاف تکلیف قوانین آمره، قراردادهای خود را خارج از بستر سامانه ستاد منعقد نموده‌اند، ظرف حداکثر دو ماه از تاریخی که با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین و توسط دبیر کارگروه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ابلاغ و از طریق سامانه ستاد و سکوی یکپارچه مدیریت مالی اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد، مکلفند کلیه قراردادهای مذکور بانضمام صورت وضعیت‌ها و صورتحساب‌های مربوطه و مورد تایید را در سامانه ستاد بارگذاری نمایند. بدیهی است طبق این ابلاغیه عمومی، هرگونه پرداخت به قراردادها منوط به ثبت اطلاعات در سامانه ستاد و تبادل اطلاعات با سکوی یکپارچه مدیریت مالی خواهد بود.

۲- پرداخت وجوه ناشی از اجرای تعهداتِ قراردادی دستگاه‌های اجرایی به کلیه قراردادهای (تأمین‌کنندگان کالا و خدمات) منعقده قبلی یا قراردادهایی که در آینده منعقد می‌شود از تاریخ اعلامی منوط به دریافت اطلاعات قرارداد از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت با سکوی یکپارچه مدیریت مالی دولت است.

۳- سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است برای حذف سامانه‌های موازی در نظام یکپارچه مدیریت مالی از جمله پایگاه اطلاعات قراردادهای کشور موضوع بند (ب) ماده ۳ قانون دائمی ارتقاء نظام سلامت اداری و مقابله با فساد اقدام لازم را انجام دهد.

۴- وزارت صنعت، معدن و تجارت (مرکز توسعه تجارت الکترونیکی) تمهیدات و امکان فنی لازم جهت اجرای ضابطه فوق را در سامانه فراهم ساخته و امکان بهره‌برداری را از طریق سامانه به نشانی www.setadiran.ir اطلاع رسانی عمومی می نماید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه