سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سازمان شیلات:

تولید خاویار در ایران رشد ۱۷ درصدی داشته است

کرمی‌راد، مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران در سال گذشته خبر داد و گفت: تولید خاویار کشور از ۲۱ تن و ۶۰۰ کیلوگرم در سال ۱۴۰۲، به ۲۵ تن و ۱۰۰ کیلوگرم در سال گذشته رسید.

صادرات خاویار
به گزارش خبرگزاری موج

، ناصر کرمی‌راد از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیت‌ های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

کرمی راد خاطرنشان‌کرد: پارسال تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶ هزار و ۵۰ تن رسید که نسبت به سال ۱۴۰۲ رشدی حدود ۲۶ درصدی و تولید خاویار کشور از ۲۱ تن و ۶۰۰ کیلوگرم (۲۱.۶ تن) به بیش از ۲۵ تن و ۱۰۰ کیلوگرم (۲۵.۱ تن) افزایش یافت که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

وی گفت: در حوزه صادرات بیش از ۷.۵ تن خاویار به‌طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده می‌ شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌ صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد، افزود: با ادامه این روند ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش و فرصت‌ های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه